Ce esti,vultur sau gaina?

Era odata un vultur, ce a fost crescut de gaini. Pe masura ce el crestea, avea instinctul sa zboare. Mai întâlnea si alte pasari asemenea lui si le vedea cum zburau libere deasupra peisajelor superbe, asa ca a mers la familia lui si le-a spus ca el vrea si poate sa zboare. Gainile au râs “Uita-te la tine! Esti o gaina. Ai vazut tu pe cineva din familia noastra sa zboare? Nu. Pentru ca noi nu putem. Asa ca linisteste-te cu visele astea idioate. Nu poti.Nu exista asa ceva.”

Vulturul nu a crezut, asa ca a încercat sa zboare. A cazut. A mai încercat o data. A cazut din nou. Apoi a spus: “Da, au dreptate, nu pot sa zbor. “

Si nu a zburat niciodata, doar pentru ca a fost crescut de gaini si dupa acele esecuri de zbor, a crezut ca într-adevar nu este posibil, desi, tot ce avea nevoie era sa învete cum sa o faca.

La fel ca si aceasta pasare si tu probabil ai fost crescut de gaini. Oameni tematori, care vorbesc pe baza experientelor lor si care au fost programati sa traiasca o viata mediocra si fara prea mari sperante , pe motiv ca nu se poate realiza mai mult. Ai fost crescut de gaini si ti-au predat lectii de sclavie pentru ca nici ei nu stiau mai mult de atât. Ei chiar credeau ca si tu esti o gaina. Nu-i judeca,pentru ca n-au nicio vina. Dar acum e responsabilitatea ta ce alegi sa devii si ce lectii predai oamenilor de lânga tine.  Devii ceea ce predai. Predai ceea ce esti.

Fii înconjurat de oameni potriviti. Daca si acum esti înconjurat de gaini, nu vei ajunge mai departe decât ele. Uita-te la prietenii tai. Ce gândire au?Care le e starea predominanta? Care sunt problemele majore din viata lor si de ce se plâng cel mai des? Ce rezultate au? Acum uita-te la tine. Cât la suta din gândirea lor ai preluat si cum se potriveste viata ta cu rezultatele lor.

Fie ca vrei sau nu, oamenii cu care petreci majoritatea timpului tau te influenteaza. Sa auzi mereu si mereu acelasi gen de discutii,aceleasi plângeri si planuri, subconstientul tau absoarbe tot ceea ce ei iti vor spune, dupa care îti arata în viata ta exterioara ce ai cerut. El saracu nu stie ca tu nu aia vrei. Tu cu asta l-ai hranit. Cum sa te serveasca înapoi cu altceva?

Petrece-ti timpul cu persoane optimiste, care stiu ce vor de la viata si fac ceva în directia aia.

Daca vrei sa înveti sa pilotezi un avion, unde te duci sa înveti? Mergi la un brutar? Sau la o coafeza?Aaaa,nu,gata stiu…mergi la banca. NU. Mergi sa iei cursuri de aviatie de la profesionisti. Vorbesti cu piloti, nu cu brutari. Alege oamenii care au reusit în domeniul în care vrei tu acum sa activezi. Lasa convingerile idioate ca nu vor vorbi cu tine si nu-ti vor spune secretele lor.

Orice lucru se poate învata. ABSOLUT ORICE. Poi învata sa vorbesti, sa iubesti, sa faci bani, sa ai încredere-n tine, sa-ti formezi abilitati si multe multe altele. Ai putea face orice, daca ai sii CUM. Daca acum consideri ca nu poti, nu înseamna ca nici nu exista, ci doar ca trebuie sa înveti cum sa faci un lucru sau altul.  O data ce stii cum, ti se va parea usor si te vei amuza de simplitatea care statea în umbra. Ca si un truc de magie. o data dezvaluit, aproape te dezamageste de tehnica simpla din spate si nu ti se mai pare magie, ci  ceva normal.

                                                                                                   

Alege asadar sa zbori cu vulturii. Lasa gainile în pace. Dupa ce îti iei zborul poate te vor urma. Daca nu, macar ai grija sa le faci cu mâna când pleci. Nu cauta sa convingi pe nimeni sa adere la stilul de viata pe care tu tocmai l-ai descoperit. Fii tu un exemplu, apoi daca vor vrea, îti vor cere ei singuri mai multe informatii.

Vulturii sunt niste pasari geniale pentru ca traiesc peste 70 de ani si pentru ca ei sa traiasca aceasta vârsta si sa se bucure de zbor si libertate, trec printr-un proces dureros.

Pe la 40 de ani, când se considera ca este batrân, unghiile lui lungi, nu-i mai permit sa-si care cu usurinta hrana,ciocul lung si ascutit i se încovoaie, iar aripile sunt grele si îmbatrânite. Grosimea penelor nu-i mai permit sa zboare decât cu un mare efort.

Atunci, el trebuie sa ia o DECIZIE. Fie moare, fie trece printr-un proces dureros care dureaza peste 100 de zile.  Procesul îi cere sa zboare pe un vârf de munte si sa ramâna acolo câteva luni. Prima data, trebuie sa îsi loveasca ciocul de stânca pâna când acesta se rupe. Apoi asteapta sa îi creasca unul nou, cu care îsi smulge unghiile. Dupa ce cresc si ele, îsi smulge penele batrâne. Dupa ce trec câteva luni, vulturul îsi ia zborul din nou,astfel ca acesta este  capabil sa traiasca înca 30 ani.

Concluzie: capul sus si învata sa zbori.
 Sa nu-ti fie teama de durere,face parte din procesul tau evolutiv de invatare si reusita!
Azi cazi, mâine te lovesti, poimâine mai cazi o data, însa daca ai lânga tine vulturii potriviti iar tu esti perseverent si înveti din lectii, vei zbura mai sus decât îti poti acum imagina.
Trebuie sa crezi in tine! Pentru ca meriti, poti si exista reusita!

                                                                                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vampirii energetici-Cum poti recunoaste un vampir energetic?

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

HAARP- acum si in Romania!