Treceți la conținutul principal

HAARP- acum si in Romania!

  Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani.
- Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla.
-Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.
    Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:)
Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".
 In urma cu cativa ani,cand am aflat despre HAARP,credeam ca este rezultatul imaginatiei exagerate a vreunui nebun,dornic de afirmare,ulterior,cand am citit rapoartele provenite din diferite colturi ale globului,cand am vazut in mediul online dovezi intangibile ce argumenteaza  existenta si daunele provocate de tehnologia HAARP,am inteles ca totul este real,si daca te-ai fi asteptat sa existe sisteme HAARP oriunde in lumea asta,insa nu si in tara noastra,te-ai inselat,acum avem si in Romania!
     Dar ce este HARP? Programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program, în traducere Programul Activ Auroral de Cercetare folosind Frecvenţe Foarte-Înalte) reprezintă cea mai perfecţionată şi eficientă tehnologie contemporană în domeniul războiului. Este un program demarat în 1992 la Institutul de Geofizică al Universităţii Alaska din Fairbanks de către Departamentul Apărării al Statelor Unite. Acest program ştiinţific are un buget anual recunoscut oficial de 30 de milioane de dolari, deşi se pare că în realitate finanţarea este mult mai mare. HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume, iar sistemul propriu-zis se află într-o bază militară de lângă Gakona, Alaska. Acesta constă dintr-un sistem de antene speciale, de mare putere, care constituie o teribilă armă (geofizică, strategică şi cosmică) de energie dirijată.
Tehnologia utilizată în cadrul HAARP foloseşte un tip de antene care trimit semnale în loc să le primească. Acestea trimit fascicule de unde radio extrem de puternice care încălzesc unele zone ale ionosferei pentru a le împinge în sus. Undele electromagnetice sunt apoi reflectate către Pământ, penetrând totul. Ceea ce se spune public este că acest proiect are ca scop modificarea ionosferei în vederea îmbunătăţirii comunicaţiilor, dar unele documente ale armatei americane arată că de fapt HAARP are scopul de a descoperi metode de „exploatare a ionosferei în folosul Departamentului de Apărare”.Titularul de proiect este Departamentul Apărării al Statelor Unite, respectiv US Navy și US Air Force.
Într-o zonă arctică aflată la 320 de kilometri est de oraşul Anchorage din Alaska, Pentagonul a ridicat un puternic transmiţător proiectat să trimită mai mult de 3.000 de megawaţi în straturile superioare ale atmosferei.
HAARP utilizează un echipament terestru constituit dintr-o reţea de antene. Acest sistem de antene speciale de mare putere este descris de către unii oameni de știinţă drept „o teribilă armă geofizică, strategică şi cosmică de energie dirijată”, „o reeditare a proiectului Star Wars într-o formă mult mai economică și, în acelaşi timp, mult mai periculoasă, capabil să provoace schimbarea vremii, producând ploi torenţiale, uragane, inundaţii și chiar cutremure”.

Într-o formulare simplificată, dispozitivul HAARP este un radiotelescop inversat, în sensul că antenele trimit semnale în loc să le primească. Această tehnologie foloseşte fascicule de unde radio extrem de puternice care încălzesc unele zone ale ionosferei pentru a le împinge în sus. Undele electromagnetice sunt apoi reflectate către Pământ, penetrând absolut orice, cu sau fără viaţă.
Proiectul similar european numit EISCAT, acronim al European Incoherent Scatter Scientific Association, este amplasat în Norvegia şi Suedia. Ţările participante sunt Marea Britanie, Germania, Norvegia, Suedia, Finlanda, China și Japonia. Rusia a dezvoltat propria bază de cercetare a ionosferei, denumită SURA, la Vasilsurk. Numeroşi savanţi şi experţi în armament, cât şi deputaţi ai Parlamentului European, se arată deosebit de preocupaţi de dezvoltarea acestui proiect. Gratan Healy, expert în energie și consilier al OSCE, a dezvăluit că este foarte posibil să reprezinte „arma finală” ce poate duce la sfârşitul civilizaţiei umane, mărturisind faptul că „războiul geoclimatic a devenit o realitate”.
Richard Williams, de la Laboratorul Davis Sarnoff, Princeton, este mult mai categoric:
„HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global. Pe lângă experimente de modificări climaterice s-au realizat pene totale de curent și suspendarea comunicaţiilor fără ca nimeni să fie tras la răspundere datorită secretizării totale a operaţiunilor militare. Practic, prin programul HAARP se experimentează manipularea vremii, uriaşe explozii în scoarţa terestră declanşatoare de mişcări tectonice, plus utilizarea sistemelor de comunicaţii şi de energie electrică drept arme strategice. Nu întâmplător administraţia Bush a refuzat să semneze Acordul de la Kyoto privind combaterea încălzirii generale a temperaturii pe Terra.” Dr. Daniel Winter, fizician din Waynesville, Carolina de Nord, afirmă că „este foarte probabil ca asocierea dintre emisiile de înaltă frecvenţă ale sistemului HAARP şi frecvenţele naturale extrem de joase ale Terrei să declanşeze efecte secundare imprevizibile cum ar fi dereglarea echilibrului ecologic sau folosirea sa ca terorism ecologic”, remarcând faptul că „de la descoperirea tehnicii radiofonice direcţionale se constată dispariţia coniferelor şi a foioaselor”.
Datorită faptului că toate instalaţiile se află dispuse la sol efectele sunt infinit mai mari, atât în mediul terestru cât şi în spaţiul cosmic. Antenele HAARP sunt capabile de acţiuni inspăimântătoare precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui comportament anume, provocarea diferitelor boli biologice. Aceste antene pot distruge orice obiect staţionar sau în mişcare în orice loc de pe Pământ şi pot creea găuri în ionosferă, având ca efect mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive.
Acest sistem are o multitudine de întrebuinţări malefice, putând fi folosit deopotrivă la sol, în aer şi în apă. El poate servi ca armă cu energie dirijată, sistem de comunicaţie pentru submarine, mijloc de comunicaţie intersatelit şi în/din spaţiul cosmic, sistem de producere a razelor X foarte puternice (aşa-numitele „raze ale morţii” descrise de Tesla), mijloc pentru producerea de fulgere artificiale în orice punct de pe glob, sistem de detectare şi de distrugere a navelor extraterestre în spaţiu, instrument pentru producerea de schimbări climatice şi dezastre „naturale”, mijloc de influenţare şi manipulare a conştiinţei umane individuale sau la nivel de masă.
SUA mai deţin două astfel de sisteme în Puerto Rico lângă Observatorul Arecibo şi în Alaska. Proiectul similar european numit EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) este amplasat în Norvegia şi Suedia. La acesta participă Norvegia, Suedia, Finlanda, Japonia, China, Anglia şi Germania. Fosta Uniune Sovietică a dezvoltat propria baza de cercetare a ionosferei la Vasilsurk, în nordul Rusiei. Alte asemenea sisteme sunt situate în Jamaica, în Peru, lângă Moscova – la Nijni Novgorod, lângă Harkov în Ucraina şi în Duşanbe, Tadzhikistan.
Razboiul climatic este astăzi o realitate. Avansate în acest extrem de periculos domeniu militar sunt Statele Unite, Rusia (moştenire de la fosta URSS), China, India şi alte câteva state. Deoarece însă experienţele în domeniul războiului climatic lovesc, în prezent, zone întinse ale planetei, aceste experienţe sunt ţinute departe de mass-media şi de opinia publică. În 1992, la Gokona (Alaska), a demarat unul din programele cele mai secrete ale SUA: programul HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program). Programul HAARP este condus de Air Force Research Laboratory's Space Vehicles Directorate, şi constă într-un sistem de antene speciale, de mare putere, prin care se realizează "controlul modificărilor din ionosferă", care afectează ulterior grav atmosfera şi scoarţa terestră. "HAARP este conceput ca să inducă modificări mici de temperatură în ionosferă, ale căror rezultate şi influenţă pe Terra, sunt apoi analizate cu ajutorul instrumentelor HAARP" se declară nonşalant pe site-ul HAARP. Nicholas Begich (un adversar activ al programului HAARP) explică: "HAARP este, în realitate, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afectează diverse zone ale planetei. Undele electromagnetice revin pe pământ din ionosferă şi penetrează totul pe scoarţă - viu sau mort - generând fenomene absolut devastatoare. Richard Williams de la Laboratorul Davis Sarnoff, din Princeton, este mult mai categoric: "HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global". Chiar documentele Pentagonului sugerează că scopul HAARP este "exploatarea ionosferei în scopurile Departamentului Apărării". În acest scop, pe lângă experimente de modificări climaterice, HAARP a realizat, chiar în SUA, "pene totale de curent", intreruperea curentului pe regiuni întregi, suspendarea comunicaţiilor etc, fără să fie tras la răspundere, datorită secretizării totale a operaţiunilor militare. Practic, din 1992, prin programul HAARP, Statele Unite experimentează manipularea acoperită a schimbărilor climatice, uriaşe explozii în scoarţa terestră declanşatoare de mişcări tectonice, utilizarea sistemelor de comunicaţii şi de energie electrică drept arme strategice, care vor permite Statelor Unite şi Noii Ordini Mondiale să domine regiuni întinse ale Terrei.
Oamenii de ştiinţă trag semnalul de alarmă

Numeroşi savanţi şi experţi în armament, cât şi deputaţi ai Parlamentului European se arată deosebit de preocupaţi de dezvoltarea acestui proiect. Unul dintre aceştia, expertul în energie Gratan Healy, consilier al OSCE şi Magda Hallvoet, deputat, şeful grupului parlamentar al Verzilor din Parlamentul European, au dezvăluit că acest proiect este „arma finală” ce poate duce la sfârşitul civilizaţiei umane, a lumii însăşi. Cei doi au prezentat un raport în care afirmă că acest tip de armament considerat în stadiul actual neletal („non lethal weaponery”) are consecinţe dezastruoase asupra mediului înconjurător şi, mai mult decât atât, pune în pericol libertatea individuală şi democraţia. „Este evident că avem de-a face cu o armă strategică, dar nu este destul de clar dacă acesta are un scop defensiv sau ofensiv şi împotriva cărui inamic potenţial va fi folosită” – afirmau aceştia. Aceste aşa-zise baze de cercetări sunt extrem de periculoase prin amploarea efectelor pe care acţiunile lor le pot avea asupra întregii planete şi a umanităţii. După părerea unor oameni de ştiinţă efectele folosirii abuzive ale acestor niveluri de intensitate în scutul nostru natural – ionosfera – nu sunt cunoscute şi pot fi catastrofale. Dr. Rauscher explică faptul că ionosfera este predispusă la reacţii catalitice: dacă se modifică o mică parte, se poate produce o schimbare majoră în întregul ei. Tehnologia dezvoltată în secret de armată şi de guvernele secrete este mult mai avansată decât ne imaginăm. Există posibilitatea de a crea fenomene de rezonanţă identice „rezonanţei Schumann” şi de asemenea capacitatea de a anihila „Rezonanta Schumann” a Pământului. Experimentele făcute la scară planetară tulbură reţeaua geomagnetică a Pământului, „taie felii” din ionosferă, supraîncălzesc Pământul şi straturile care îl înconjoară, produc „precipitaţii” de electroni în magnetosferă, pot produce schimbări dăunătoare în câmpul electric al Pământului.
Exista si in Dobrogea noastra, aceeasi porcarie dar la scara mai mica, Kogalniceanu e aproape de Constanta, pe Kogalniceanu sunt stabiliti soldatii americani din NATO, organismul care NU ADUCE PACEA IN LUME , CI INVERS!!!
Ei au adus chemtrails-urile in tara, eu au adus deseurile radioactive in portul Constanta, in vase, acolo s-au facut ca vine marfa din strainatate si de fapt era din tara si vanduta la pret de import, si tot de acolo ni se face cel mai mare rau.Ca sa nu uitam, din America nu au venit numai cele enumerate, ci si avionele proaste si periculoase pentru piloti, puii tinuti in congelatoarele armatei americane cu anii, guma, Coca -Cola prin al carui consum atat de mare se finanteaza razboaie, asezari de guverne si daramari de guverne; AU MAI ADUS SEMINTELE DIRECT DE LA MONSANTO!!!

Instalaţia HAARP, aflată lângă localitatea Corbu din judeţul Constanţa, a intrat în funcţiune pe la sfârşitul lui august, 2010 iar de atunci, seismologii români sunt din ce în ce mai alarmaţi cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, dar, atenţie, a faliei din Dobrogea de la Sabla, dar şi a faptului că se înregistrează seisme în Marea Neagră. Baza din Dobrogea este şi foarte aproape de centrala nucleară de la Cernavodă, ceea ce dă alte elemente de neliniştire a opiniei publice. Ministerul Apărării a refuzat să răspundă la cererile adresate în legătură cu această instalaţie, iar temerile ruşilor în ceea ce o priveşte sunt justificate.
Din Dobrogea se poate emite cu o frecvenţă uriaşă înspre ionosferă, cu o reflexie asupra Iranului, de pildă, tara în care ar putea fi induse schimbări majore climaterice, cutremure, implicit foamete, dar şi, ceea ce e cel mai important Mind Control (control asupra minţii) cetăţenilor de aici. Deja se zvoneşte că în lumea musulmană, actualele revolte, începute în Tunisia şi Egipt, ca şi războiul din Libia, dar şi starea de fapt din Yemen, au la bază inducerea electromagnetică de energii care să contribuie la determinarea voinţei indivizilor într-un plan de acţiune unitar şi susţinut,ceea ce face proiectul HAARP. Şi este foarte posibil ca toate acestea să vină de la antenele din Dobrogea, mai ales că revoltele locale au izbucnit după instalarea acestora şi după cele câteva luni de probe.
Sistemul este format dintr-un ansamblu de aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri, aflate în vecinătatea unor “containere militare”, care ar constitui centrul de comandă. HAARP-ul românesc se pare că i-a deranjat destul de tare pe ruşi, care, la scurt timp după amplasarea sistemului, pe 16 august 2010, au declanşat scandalul mediatic în care diplomatul român Gabriel Grecu a fost acuzat de spionaj. În replică, la două zile, partea română a explulzat la rândul său un diplomat rus.
Generalul dr. Emil Străinu, specialist în domeniul armelor geofizice este de părere că sistemul este ceva nou, nemaivăzut până acum.
Daca faptele enumerate pana acum,nu v-au convins,haideti sa facem o cronologie a evenimentelor in care a fost implicata tehnologia HAARP:
12 mai 2008 – Cutremur cu magnitudinea de 7,9 grade pe scara Richter în China, provincia Sichuan. La o lună de la catastrofă, autorităţile estimează în jur de 28.000 morţi. Dispăruţii încă nedescoperiţi nu se mai pot afla în viaţă după atâta vreme. Martori oculari declară că au observat lumini ciudate pe cer înainte cu câteva minute de începerea seismului.
12 ianuarie 2010 – Cutremur cu magnitudinea de 7,0 grade pe scara Richter în Haiti, epicentrul în apropiere de capitala Port-au-Prince. Numărul total de victime apreciat la 230.000 morţi, 300.000 răniţi și 1.000.000 de oameni rămași fără adăpost. Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, declară că nu este vorba decât despre un test scăpat de sub control al marinei americane. Politologul Claudia von Werlhof din cadrul Universităţii de Politologie din Innsbruck susţine că seismul a fost provocat în mod artificial.
11 martie 2011 – Cutremur cu magnitudinea 9,0 grade pe scara Richter în Japonia, epicentrul în regiunea Tohoku, Oceanul Pacific. Seismul, considerat drept cel mai puternic din istoria Japoniei, provoacă valuri tsunami înalte de zece metri. Centrala nucleară de la Fukushima devine o bombă cu ceas. O ipoteză șocantă circulă pe forumurile de specialitate: Japonia nu a fost victima unei catastrofe naturale, ci a fost atacată chiar în timpul unei proceduri ciclice de „revizie” a reactorului, când multe dintre protocoalele de securitate erau dezactivate. La prima vedere, totul pare un scenariu SF, dar adepţii teoriei conspiraţiei susţin că un astfel de atac nu ar fi o noutate. Suspecţii principali: SUA, Rusia şi China. Arma folosită? Mult controversatul dispozitiv HAARP.
Pe 10 decembrie 2009, o spirală albastră ciudată şi-a făcut apariţia pe cerul Norvegiei. Unii oameni de ştiinţă afirmă că n-a fost decât rezultatul unui experiment HAARP care a găurit ionosfera, producând pătrunderea şi mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive.
Pe 25 iunie 2011, un ciudat nor rotativ pe orizontală a fost vizibil pe o plajă din Florida, un fenomen care apare tot mai des pe tot globul.
În ultimii ani, asistăm la modificări drastice din punct de vedere climatic. Ploi torenţiale, vânturi puternice, căderi masive de zăpadă, secetă, uragane, cutremure, alunecări de teren. Singura explicaţie pe care o primim este încălzirea globală a planetei. Posibilitatea folosirii fenomenelor meteo ca armă şi manipularea acestora în interes propriu pare a fi pură ficţiune. Însă după decenii de controverse, comunitatea ştiinţifică internaţională recunoaşte astăzi aproape unanim primejdia catastrofală a schimbărilor climatice provocate de mâna omului. Manipularea fenomenelor meteorologice ar putea deveni cea mai devastatoare tactică în războaiele viitorului.
Deşi rareori se recunoaşte în reuniunile ştiinţifice, există în momentul de faţă o nouă generaţie de arme electromagnetice sofisticate. Conform unui document al US Air Force, intitulat AF 2025 Final Report, războiul climateric oferă o vastă aplicaţie în domeniul manipulării climei, punând inamicul să se confrunte cu inundaţii devastatoare, uragane de mare intensitate, secete prelungite şi cutremure cu grad mare pe scara Richter. „Modificările artificiale ale climei au devenit acum parte componentă a securităţii interne şi internaţionale, având inclusiv aplicaţii defensive și putând fi utilizate în scop de descurajare. Capacitatea de a provoca artificial precipitaţii intense, ceaţă densă şi furtuni de mare intensitate, ori de a produce o climă artificială în anumite zone precise sau un cutremur de mare intensitate fac parte acum din setul de tehnologii disponibile”.
Până la urmă, tehnologiile revoluţionare pot fi utilizate pentru vindecarea şi ajutorarea umanităţii. Oamenii și-au dorit dintotdeauna să poată controla vremea pentru a nu mai depinde de capriciile unor zei neîndurători. De la săgeţile trimise în văzduh și până la rachetele moderne pentru spargerea norilor, mulţi au încercat să influenţeze clima. Dar ce se întâmplă dacă ne jucăm cu lucruri pe care nu le putem controla? Răspunsul acestei întrebări este probabil vital pentru supravieţuirea rasei umane.




Comentarii

  1. esti hilar xD si intreg blogul asta e hilar =]. Nu te supara dar multe lucruri de pe-aici sunt balarii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Argumente, argumente domnul Dinu. E uşor să spui fără să şi argumentezi.

      Ștergere
    2. Florile din casa sunt arse, nu mai infloresc, se pirlesc in plina iarna in casa, perdelele de la geamuri imi sunt ciuruite chiar arse sub forma circulare identice intre ele, foliile de staniol puse pentru protectia solara, prezinta aceleasi gauri minuscule bombardate cu microunde. Cat despre creierul si organismul meu nu mai zic. Degeaba unii se fac ca nu stiu, prin retelele de comunicatii suntem atacati aproape toti oamenii, dar depind emult si de convingerile pe care le ai. Daca nu prezinti nici o amenintare intelectuala pentru cei mari, atunci nu esti atacat energetic, sub nici o forma insa noi cei care le traim cu intensitate mai ales noaptea, nu putem zice decat ca aceste atacuri sunt de-a dreptul demonice, pentru ca omenesti nu poate fi vorba. Degeaba, nici politia, nici cei d ela protectia mediului, nici cei de la sanatate publica nu pot admite ca se poate intampla asa ceva...dar cand ignoranta ii apasa, candva va durea ...prea mult ...pentru a mai putea replica.

      Ștergere
  2. nu te-a obligat nimeni sa-l citesti,orienteaza-te atunci spre manele,telenovele,stiri cosmetizate,alea sigur sunt foarte instructive,"aici e cam stufos pentru tine":))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate Dinu Daniel daca tu esti inchis la creier asta nu inseamna ca toata lumea e la fel. Plus de asta nu te obliga nimeni sa citesti ce scrie omu` asta aici. Poate ca ar trebui sa te intorci la moastele tale si pupatul lor in loc sa vii si sa comentezi aiurea.
    Cat despre dumneata Rodrigo Florin capu` sus si poate n-ar strica cate ceva pe tema OZN-uri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stefan Dragos,multumesc!o sa tin cont de sfatul tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa dau o nota ? Hmmmmmm, eu zic 10 cu +, BRAVO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc,DJ Lucifer,esti binevenit oricand!

      Ștergere
    2. Cei care nu cred ca acest proiect exista la un nivel foarte avansat pot face cautari pe web (internet) doar notand cuvantul H.A.A.R.P. (pe Google-de exemplu). Vor avea surpriza celor mai mult de 30 de pagini despre subiect.

      Ștergere
    3. Domnule , stimate domn , de mult timp am sesizat si catalogat aceste "fenomene naturale" facaturi realizate in laboratoare. Nu sunt un adept al "teoriei conspiratiei" dar nici nu ma prosti cu incalzirea globala. O sa te urmaresc domnule si am sa te citesc pt ca ceea ce scrii este foarte interesant si chiar daca n-o fi adevarul pur , undeva bine asacuns este un sambure de adevar. Iarna nu mai iarna , primavara nu mai exista , vara nu este precedata de toamna ceva e in neregula si clar nu-i vorba de incalzirea globala.Imi pare rau caci abia acum am aflat despre dumneata si acest locsor . Te rog sa continui si eu deasemenea voi incerca sa trimit spre public ce mi se pare interesant pe aici. Mult succes stimate domn

      Ștergere
  6. S-a comentat mult pe tema HAARP, in toata lumea. Articolul de aici (semnat Rodrigo Florin) selecteaza numai parti negative din ce s-a scris despre HAARP. Eu sunt convins ca exista si efecte pozitive, despre care nu se vorbeste, Oricum, cutremure devastatoare, inundatii, tsunami-uri, conditii climatice extreme si alte fenomene anormale au existat totdeauna, si inainte de demararea programului HAARP, iar orice corelatie dintre acestea este pur ipotetica. Parerile de genul celor de aici sunt doar alarmiste si nu servesc la nimic constructiv. Ele fac parte din mult agreata si raspandita teorie a conspiratiei mondiale...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate parerile din articol nu sun pareri si nici SF,nici Teori ale conspiratiei, ci REALITATI ,cu care ne intilnimttot timpul AM.Ap postat si eu numeroase articole despre HAARP,CHEMTRAIL MONSANTO.Vezi si despre Agenda 21 ,despre GEOINGINERIE.ACEST ARTICOL este FOARTE BINE scris si arata REALITATEA,doar avem nevoie sa sa-l intelegem .

      Ștergere
  7. Multumesc pentru faptul ca m-ai facut sa zambesc,chiar sa rad cu multa pofta!:)) Am prezentat numai parti negative? Si ma rog,care ar fi acele parti pozitive?(Vreau argumente concrete nu afirmatii fara sustinere) Da,cutremure,inundatii,tsunami au existat dintotdeauna ce-i drept,insa,nu cu aceeasi intensitate asa cum le vedem astazi.As vrea sa-ti ofer un exemplu in privinta exploatarii gazelor de sist din Romania;pana sa vina aceste corporatii si sa faca acele defragmentari hidraulice,Romania nu se confrunta cu o asemenea intensitate seismica.Cutremurele recente poarta semnatura acestor corporatii,cum ar fi de exemplu Chevron.Urmarindu-ti "psihologia comentariului tau" ma gandesc ca am de-a face cu persoana care:1)Este "hipnotizata" in mod voit de interesele celor care doresc sa controleze aceasta planeta,chiar fiecare aspect al vietii noastre.Probabil chiar detii o functie in acest sistem murdar.2) Am de-a face cu un SRI-st care are ca scop faptul de a dezinforma,incercand sa creeze in mintea altora ideea de beneficiu a tehnologiei HAARP minimalizand astfel efectele catastrofale.Tu nu faci decat sa repeti ceea ce armata americana a facut cand a prezentat initial,tehnologia HAARP.
    HAARP a fost prezentat opiniei publice ca un program de cercetare stiintifica si academica. Documentele militare americane sugerau ca principalul obiectiv al HAARP era sa exploateze ionosfera in scopuri de aparare. Fara sa faca referiri clare la programul HAARP, un studiu al fortelor aeriene americane a subliniat utilizarea „modificarilor induse ale ionosferei ca o metoda de schimbare a modelelor climatice si de distrugere a comunicatiilor si radarelor inamice.”
    Prima companie care a furnizat armatei echipamentul HAARP a fost ARCO POWER TECHNOLOGIES, subsidiara a ARCO OIL COMPANY. ARCO dorea sa gaseasca o utilizare pentru cele 30 000 de miliarde m3 de gaze naturale din nordul Alaska. Deoarece livrarea acestora catre consumatorii civili s-a constatat ca este nerentabila, s-a hotarat utilizarea gazelor pentru alimentarea transmitatoarelor. Sponsorul proiectului a fost Departamentul de Aparare al Fortelor Aeriene si Maritime ale USA.
    Scopul proiectului (nedeclarat public) a fost realizarea unui scut energetic planetar folosind ionosfera ca deflector de raza, pentru a transmite cantitati mari de energie radianta pe teritoriul tarilor inamice, perturbandu-le comunicatiile, armamentul si industria electronica. De asemenea, HAARP avea drept scop studierea posibilitatii de a realiza comunicatii nedetectabile intre submarine, explorari geofizice, controlul proprietatilor undelor radio cat si generarea de semnale fantoma pentru radarele inamice aflate oriunde pe glob.
    De cativa ani incoace radarele meteo ale ANM depisteaza si afiseza pe site-ul public imagini care confirma existenta unor perturbatii electromagnetice care sunt citite ca o formatiune de nori radiala sub forma de spite.
    Cat despre intensitatea evenimentelor de aceasta natura in Romania – s-au inmultit de la 2-5 pe an observate personal la tot atatea pe saptamana. Chiar si in momentul de fata apare o fasie de nori intre Oltenita si Craiova, care pe imaginile de satelit europene nu exista.
    In ultimul timp am incercat sa ma detasez de astfel de subiecte,axandu-ma pe alte domenii,insa,cand intalnesc astfel de oameni,asemeni tie,ce doresc sa denatureze adevarul in folosul unor nebuni care cred ca viata umana nu valoreaza mai nimic,ma determina sa iau pozitie si sa scriu,si voi scrie!!!
    Am aruncat o privire asupra blogului tau si am observat doua detalii importante:1)Blogul tau este creat in urma cu cateva zile
    2)Singura ta activitate,in calitate de bloger,a fost subminarea articolului meu despre HAARP.
    Trebuie sa fii tare disperat sa faci asa ceva! Intre noi fie vorba,cu cat te platesc cei care te-au pus sa faci asta?:))
    Multumesc,mi-ai facut un serviciu;voi reposta acest articol pe pagina mea de facebook,si ca sa fie meniul complet,voi scrie in curand un alt articol chiar despre acest subiect.Tocmai mi-ai dat o idee pentru urmatorul articol.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un ARTICOL EXTRAORDINAR de BUN si DOCUMENTAT.Urmaresc de vro 4-5 ani tot ce se scrie despre HAARP , CHEMTRAILS , GMO,si anul trecut , am remarcat pe cer tot mai mult acele dire lasate de avioane care nu sunt acel normal Contrail si atunci am banuit ca trebuie sa avem si HAARP pe undeva .VA ROG continuuati ,sa scrieti despre HAARP si LUPTATI sa deschideti ochii cit mai multor oameni pentru ca ei sa inteleaga ca nu este o gluma ,un SF,o teorie a conspiratiei ci o REALITATE CRUNTA care AMENINTA VIITORUL PLANETEI ,al OMENIRII,al Tarii Noastre.NATO nu ne aduce nimic bun in Tara si pacat ca multi nu inteleg. Poate le spuneti si despre GMO, produse pe care le maninca zilnic si despre Geoinginerie. Sunt Dovezi incontestabile ,dar sunt oameni care au greu sa inteleaga cit de murdar este jocul din culise .Toata ADMIRATIA !

      Ștergere
    2. Domnule Rodrigo cine are creier sa gandeasca sa fiti sigur ca vede realitatea , cine nu sa ramana atent doar la tv la stirile de la ora 17:00 .

      Ștergere
  8. foarte bun articolul! banuiam eu ca avem un HAARP langa Kogalniceanu, dar nu stiam locatia exacta. stiam doar ca exista un teren cu un sistem de antene ciudat, dar ceea ce mi s-a parut aiurea si deplasat era faptul ca (avand in vedere ca erau doar niste "antene") este foarte bine pazit, dar acum mi-ai confirmat cu acest articol.

    RăspundețiȘtergere
  9. Niste coordonate pentru antenele astea de langa Kogalniceanu sa le vedem si noi? Sunt vizibile pe Google Maps?

    RăspundețiȘtergere
  10. Realizati ca statele care ar fi atacate cu asa ceva ar riposta si ar fi pronleme peste tot, nu cred in aceasta conspiratie, poate ca exista ceva experimente dar pana cutrure de _9 grade e cale lunga. Nu mai prastiati astfel dr stiri cate trebuie sa recunoasteti cs nu nr fac bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. PRIN 2008 AM FOST LA CORBU, LA PLAJA SI AM VAZUT ZONA MILITARIZATA CU ANTENE, SI MI-AM DAT SEAMA CA NU E CEVA BUN CU ELE. NOI CA POPOR, CHIAR NU PUTEM SA MERGEM PESTE EI CU ORICE COST SA DARIMAM TOT CE ESTE ACOLO SI SA-I TRIMITEM PE AMERICANI INAPOI LA EI IN TARA, CA NU AVEM NEVOIE DELOC DE EI, DEOARECE DE CIND SINT EI AICI SITUATIILE SE PRECIPITA. ACOLO ESTE CEA MAI MARE BAZA SEISMOLOGICA DIN LUME OAMENI BUNI. DE CE NU AU FACUT LA EI IN TARA ACEASTA BAZA. VA SPUN TOT EU, CA SA NU FACA DISTRUGERI IN MASA LA EI PE CONTINENT. EUROPA, PRIN ASA ZISUL NATO, AMERICANI NE-AU TRANSFORMAT IN COBAI NU IN COMBATANTI. STIATI CA MAREA ORDINE MONDIALA, A VRUT CA JUMATE DE ROMANIE SA FIE CURATATA DE PE FATA PAMINTULUI, CA PAMINTUL ESTE IRADIAT DIN CAUZA LA AL DOILEA CERNOBIL CARE A FOST PRIN 2004, PRINTR-UN CUTREMUR PUTERNIC, DAR SA AFLAT SI PROIECTUL SA ANULAT. ASTEA NU SINT TEORII ALE CONSPIRATIEI, SINT ADEVARURI
    HAIDETI SA DISTRUGEM ACEA BAZA MILITARA DE LA CORBU
    EA ESTE VINOVATA DE TOT CE SE INTIMPLA IN EUROPA SI LA NOI IN TARA

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca se distruge planeta la ce mai e bun Departamentul Apărării al Statelor Unite? Sau SUA, daca nu mai e Rusia, China etc. Eu unul cred ca oricat de nebun ai fi, nu iti tai creanga de sub picioare. Daca mai aveai o alta planeta de rezerva, da, poate se faceau experimentele astea. Toate astea sunt doar aberatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,nimeni nu este atat de nebun sa distruga planeta prin "joaca de-a Dumnezeu" :)Pe bune? Dupa atatea argumente,inca mai crezi ca totul este rodul imaginatiei bogate a celor ce cred in teoriile conspiratiei? Daca nici acest articol nu te-a convins,te invit sa-ti aprofundezi cunoasterea citind si documentandu-te cu privire la acest subiect.Vei fi uimit sa vezi ca folosirea tehnologiei militare HAARP este doar una dintre preocuparile ocultei mondiale de control si manipulare a vremii si a efectelor ei.

      Ștergere
  13. multumesc pentru articol ., este fenomenal urmaresc de foarte mult timp tot ce se scrie desprea harp si energia dirijata....

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu prea sunt în temă,cu toate acestea,dar un lucru pot spune,ca multe din ce se întâmplă în jurul nostru nu le pot ignora,măcar acum stiu ca schimbările din ultimii ani nu sunt imaginație,noi suntem mici,dar asta nu înseamnă că nu vom vorbi despre tot ce stim

    RăspundețiȘtergere
  15. privesc copii prin parcuri, gradinite, curtea scolii etc; absolut toti sunt plini de energie si dynamism, mai nou butonand telefoane si tablete numai pe jocuri cu razboaie, arme, tancuri, drone - acasa de sarbatori primesc aceleasi jucarii : pistoale, pusti , sabii cu laser, roboti teleghidati si figurine din Star wars.....evident aceasta joaca a copilariei se perpetueaza si cand devin adulti iar rezultatele sunt cele citite mai sus

    RăspundețiȘtergere
  16. CEA MAI PERICULOASA ARMA IMPOTRIVA OMULUI SE NUMESTE OM (DIAVOL,SATANA,CEL CU COARNE,NECURATUL SI LUCIFER),ARE TOT FELUL DE DIPLOME CAPACITATE MENTALA SI BANI,DAR BINE NU VREA SA FACA.CINE NU-I DA VOIE? RAUTATEA LUI, ESEUL DIN EL INSUSI.

    RăspundețiȘtergere
  17. Uni comenteaza pentru nu inteleg termeni folositi sau subiectul in sine, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti Rodrigo Florin din a posta subiecte asa interesante.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ba baieti voi nu sunteti intregi la minte. Alea din Corbu sunt paratraznete.

    RăspundețiȘtergere
  19. Toata admiratia! Adevarul adevarat.Cine are ochi sa vada si cine are urechi sa asculte!...Si cine nu are sa doarma mai departe!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. coordonatele instalaei Haarp de la Kogalnicieanu sunt :

    https://www.google.ro/maps/@44.3868921,28.5300547,238m/data=!3m1!1e3

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga. Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete. Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei. Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis. Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o. Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi lua

Intrebari legitime despre reincarnare

Nu voi relua in amanunt ideea reincarnarii,pentru ca despre acest fapt am mai scris detaliat in articolul "Reincarnarea -un adevar tinut sub cheie chiar de biserica". Astazi mi-am propus sa abordez ideea reincarnarii din perspectiva numeroaselor intrebari pe care multi dintre voi le aveti. 1)Cum se produce reincarnarea? Reincarnarea nu are loc imediat dupa ce murim si nu vom avea acelasi corp sau aceeasi identitate pe care am mai avut-o. Perioada intre moarte si reincarnare poate fi ,in functie de caz,scurta sau nu (in medie: cam 100-200 de ani). Spiritele inferioare revin mai repede decat cele mai "evoluate".. Important de retinut este ca nimeni nu poate "sari" peste acest lucru, reincarnarea este inevitabila (in cazul in care mai avem de invatat ceva sau in cazul in care mai avem de "platit" ceva).  Ne reintoarcem singuri? NU!Intotdeauna reintoarcerea se va face in grup,astfel incat "calatoria temporara" in planul fizic sa-s