Treceți la conținutul principal

17 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001



 Primul avion a lovit turnul nordic al complexului World Trade Center la ora 8:46 (15:46 ora Romaniei).
Al doilea a lovit turnul sudic al aceluiasi complex dupa numai 17 minute. Al treilea avion si-a atins destinatia - Pentagonul - la 9:37.
Desi au trecut 17 ani de la "atentatele teroriste din 11 Septembrie 2001",pentru unii,totul este ca si cum s-ar fi intamplat ieri.Chiar daca au trecut atatia ani,si poporului american i s-a spus ca "totul a fost o treaba din interior",foarte putini sunt dispusi sa accepte adevarul,ceea ce este absolut socant.
Daca guvernul american,impreuna cu "papusarii acestei lumi" au reusit sa duca la bun sfarsit acest plan diabolic,chiar sub ochii nostri,si acestia sa scape basma curata,ce am putea spune despre alte planuri diabolice pe care elita mondiala doreste sa le implementeze la scara globala,o mare parte dintre aceste planuri fiind deja implementate?
   In articolul de azi,doresc sa rememoram evenimentele din 11 Septembrie 2001,insa vom face chiar mai mult decat atat!
   Dorim ca impreuna,sa analizam ceas cu ceas,dovada cu dovada,ceea ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi,astfel incat sa intelegem cu adevarat cine se afla in spatele acestui atentat care avea sa schimbe nu doar vietile milioanelor de americani,dar si a intregii lumi.
   Pentru o intelegere clara a acestui eveniment crucial in istoria omenirii,m-am gandit sa folosesc cat mai multe fotografii ce vor veni ca si suport in argumentatiile mele precum ca 11 septembrie 2001 "A FOST O TREABA DIN INTERIOR!" Pana atunci,as dori sa retinem un amanunt extrem de important care ne va ajuta inca din start,sa intelegem ce s-a intamplat de fapt!
Echipajele de pompieri si flash-ul de dinaintea exploziei primului avion,confirma faptul ca avioanele au fost doar un fel de" tap ispasitor".Pe langa aceasta,nu pot sa nu ma gandesc si la discutia dintre Nicholas Rockefeller(unul dintre papusarii lumii) si Aaron Russo, in care i s-a spus cu 11 luni inainte de 11 Septembrie 2001,ce avea sa se intample.
                                                     

Sa nu mai vorbim de incapabilitatea CIA-ului si a FBI-ului ,doua entitati care se pot compara cu un gigant caruia nu-i scapa nimic dar pentru un motiv oarecare,intr-o zi decide sa inchida ochii! Si asta mai ales in fata celui mai mare atentat terorist din istoria americii,care avea sa schimbe nu doar fata SUA dar si a intregii planete.
Trebuie sa fii orb  sa nu-ti dai seama cum totul este cusut cu ata alba.Cum poti accepta faptul ca CIA si FBI nu aveau cunostinta de "asa zisele" atentate teroriste,in conditiile in care guvernul american nu s-a limitat doar la interceptarea convorbirilor telefonice a civililor, dar si a politicienilor care se aflau in structuri inalte ale UE si a altor organisme de stat?

Dar ce s-a intamplat de fapt,cu adevarat in 11 Septembrie 2001?

Dovezile despre faptul că niciunul dintre zborurile oficiale care au fost anunţate de guvernul american şi de mass-media, că s-au prăbuşit cu ocazia tragicelor evenimente din 11 Septembrie 2001 – nu corespund realităţii, sunt copleşitoare, şi în prezent ele nu mai pot fi negate.
Zborul 77 nu a lovit nici pe departe Pentagonul, iar Zborul 93 nu s-a prăbuşit în Shanksville. Mai mult decât atât, chiar dacă cu toţii am văzut imaginile video cutremurătoare în care ni se spunea că ceea ce a lovit Turnul de Nord din New-York a fost Zborul 11, iar că Turnul de Sud a fost lovit de Zborul 175, acestea sunt de asemenea minciuni. Minciuna nu constă în faptul că Turnurile Gemene nu au fost lovite, ci ea se referă la faptul că aparatele de zbor care le-au lovit nu au fost deloc cele aparţinând zborurilor oficiale invocate de autorităţi. Dar, dacă ele nu au fost zboruri oficiale, atunci ce anume au fost? Şi care este motivul pentru care guvernul american s-a străduit cu atâta putere să inducă în conştiinţa maselor ca a fost vorba despre un act terorist al Al-Quaida?
Aşa cum a demonstrat în mod limpede site-ul Pilots for 9/11 Truth (http://pilotsfor911truth.org/), Zborul 93 se afla în aer în acea zi, însă era deasupra Champaign-Urbana din statul Illinois, DUPĂ ce – conform afirmaţiilor oficiale – el se prăbuşise, chipurile, în Shanksville. De asemenea, Zborul 175 se afla şi el în aer deasupra Harrisburg şi Pittsburgh, MULT TIMP după ce el „se zdrobise” de Turnul de Sud. Într-adevăr, înregistrările oficiale arată că cele două zboruri nu au fost anulate din evidente până pe 25 septembrie 2005, ceea ce înseamnă că, în realitate, niciunul dintre acele avioane nu s-a prăbuşit de fapt. Cei care vor să conteste aceste date vor trebui de asemenea să contrazică Arhivele Biroului de Transport şi Statistică, care arată că zborurile 11 şi 77 nici măcar nu au fost programate pentru zbor în acea fatidică zi de 9 septembrie 2001.
O altă aberaţie oficială este cea a cauzei prăbuşirii Turnurilor Gemene şi a clădirii WTC-7, cauză ce este corelată cu temperatura provocată de focul declanşat de explozie şi arderea combustibilului avioanelor. În conformitate cu această „concluzie” a oficialităţilor, oţelul de construcţie s-ar fi „înmuiat”, ceea ce ar fi dus în cele din urmă la prăbuşirea unui etaj peste altul, până la căderea întregului bloc. Astfel, acest „proces” a făcut că mai întâi să se prăbuşească Turnul de Sud, iar apoi cel de Nord. Aspectul e ironic prin el însuşi, deoarece focul a durat mai mult în Turnul de Nord, care a fost lovit primul, dar cu toate acestea, nu se ştie cum, Turnul de Sud a căzut înaintea celui de Nord. Aşa cum a demonstrat şi Chuck Boldwyn în multiple ocazii, focurile modeste care au fost declanşate de explozia combustibilului avioanelor sau alte cauze minore ce au fost invocate nu ar fi putut niciodată genera căderea celor două imense Turnuri Gemene. Iată în sinteză motivele ce nu lăsă loc contrazicerii:
1. Cea mai mare parte a combustibilului, care a fost kerosen, a ars în marile bule de foc iniţiale, în primele 15 secunde de la impact. Mai jos de etajele 96 şi respectiv 80 din Turnurile de Nord şi de Sud, oţelul era rece şi neafectat de foc şi de explozii.
2. Temperatura de topire a oţelului este de aproximativ 1500 grade Celsius, fiind cu mai mult de 500 de grade mai mare decât temperatura maximă a focului obţinut din arderea combustibilului. S-au analizat 236 de eşantioane şi s-a descoperit că 233 dintre ele nu au fost expuse la temperaturi mai mari de 260 de grade Celsius, iar celelalte nu mai mult de 650 de grade.
3. Laboratoarele specializate au dat certificate de garanţie pentru oţelul folosit în construcţie, specificând că acesta poate rezista fără probleme la temperaturi de 1100 de grade Celsius timp de 3-4 ore, fără efecte notabile asupra lui. Focul în cele două turnuri nu a ars decât o oră în Turnul de Sud şi o oră şi jumătate în Turnul de Nord.
4. Dacă oţelul s-ar fi topit cu adevărat şi ar fi cauzat prăbuşirea turnurilor, atunci aceasta ar fi condus la un comportament complet diferit al clădirilor. Materialul de construcţie s-ar fi deplasat asimetric, iar etajele nu ar mai fi căzut în niciun caz atât de ordonat, abrupt şi repede, aşa cum au făcut-o în realitate.
Chiar dacă nu putem reconstrui cele două turnuri pentru a verifica adevărul celor spuse, totuşi „istoria” pare să o fi făcut deja în cazul marelui incendiu care a cuprins cel de al 11-lea etaj din Turnul de Nord, de pe data de 13 februarie 1975, care a ars 3-4 ore la temperaturi estimate la 1100 grade Celsius. După ce focul a fost stins s-a constatat că nicio bucată de oţel nu a trebuit să fie înlocuită, ca urmare a testelor efectuate.
   
     Fotografii si dovezi ce sustin ca guvernul american se afla in spatele atentatului din 11 Septembrie 2001

                                                                         
                                                                               
                                                                                    
                                                                             
                                                                              
                                                                                
                                                                              
                                                                          
                                                                       
    Aici as vrea sa fac o precizare:in momentul in care primele doua avioane au lovit turnurile gemene,camerele video ale jurnalistilor au surprins atat un lichid portocaliu stralucitor curgand de la etajele superioare, cat si coloane de sustinere ale turnurilor decupate perfect la un anumit unghi ce te duce cu gandul la demolarile controlate ce aplica aceeasi tehnica pentru manevrarea directiei de cadere a cladirii. Lichidul misterios este posibil sa fi fost "termit" - un lichid folosit in explozibili, menit sa doboare constructii gigantice precum zgarie-norii din New York.Acest material se foloseste la sudarea si taierea sinelor de tramvai sau de tren.

                                                                              
                                                                            

                                                                           
                                                                                 
                                                                              
                                                                          
                                                                                
                                                                             
                                                                          
                                                                              
                                                                       
                                                                             
                                                                         
                                                                             
                                                                       
                                                                         
                                                                             

 
Oricine ar putea sa se intrebe in acest caz, cum s-a putut planifica o astfel de demolare fara ca niciunul dintre miile de angajati ai complexului World Trade Center sa observe. Insa, multi dintre acestia au sesizat activitati neobisnuite in saptamanile premergatoare nefericitului eveniment, inclusiv, lungi caderi de curent in care toate camerele de supraveghere erau oprite.
De asemeni,toate usile erau deschise oricui ar fi vrut sa intre sau sa iasa din incinta celor doua turnuri.                            
       Acestea sunt doar unele dintre elementele care ne arata minciuna oficiala ce a fost servita lumii întregi despre atentatul „terorist” din 11 septembrie 2001. Zeci de alte dovezi au fost prezentate în documentare şi articole foarte bine documentate în ultimii ani, demontand astfel construcţia „atentatului” asupra Americii. Ramane, desigur, marea întrebare: cine şi de ce a regizat, totuşi, marea tragedie?
Raspunsul este implicit si el nu poate fi gasit decat in curtea Serviciilor Secrete si al Guvernului din Umbra.

                                                                                         

   
                                                                                      



   
                                                                  


                                                                              
                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga. Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete. Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei. Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis. Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o. Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi lua

Intrebari legitime despre reincarnare

Nu voi relua in amanunt ideea reincarnarii,pentru ca despre acest fapt am mai scris detaliat in articolul "Reincarnarea -un adevar tinut sub cheie chiar de biserica". Astazi mi-am propus sa abordez ideea reincarnarii din perspectiva numeroaselor intrebari pe care multi dintre voi le aveti. 1)Cum se produce reincarnarea? Reincarnarea nu are loc imediat dupa ce murim si nu vom avea acelasi corp sau aceeasi identitate pe care am mai avut-o. Perioada intre moarte si reincarnare poate fi ,in functie de caz,scurta sau nu (in medie: cam 100-200 de ani). Spiritele inferioare revin mai repede decat cele mai "evoluate".. Important de retinut este ca nimeni nu poate "sari" peste acest lucru, reincarnarea este inevitabila (in cazul in care mai avem de invatat ceva sau in cazul in care mai avem de "platit" ceva).  Ne reintoarcem singuri? NU!Intotdeauna reintoarcerea se va face in grup,astfel incat "calatoria temporara" in planul fizic sa-s

HAARP- acum si in Romania!

  Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani. - Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla. -Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.     Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:) Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".  In urma cu cativ