Treceți la conținutul principal

Islamizarea Europei-un plan al Elitei Mondiale pentru sprijinul Noii ordini Mondiale

Dintr-o data, ca din senin, sute de mii de musulmani din Africa de Nord si Orientul Mijlociu iau cu asalt Europa.Sute de mii de imigranti din Orientul Mijlociu trec de vama sau granita pe la „vama cucului”, fara sa-i intrebe nimeni de sanatate. Formal,se arunca din cand in cand cateva grenade lacrimogene ca sa nu se spuna ca granicerii nu au facut nimic.
 Personal,ma uimeste reactia statelor membre UE si a autoritatilor,care permit cu atata usurinta,efectiv "ca-n branza",intrarea "imigrantilor" in spatiul european fara ca acestia sa aiba asupra lor acte de identitate, documente,astfel ca nu stii cine este refugiat,si cine este membru ISIS.
  Pe de alta parte,stiu ca ceea ce se intampla este parte din tabloul si planul elitei mondiale,plan care cu ani in urma, pentru contestatarii teoriilor conspiratiei, pareau nebunii,"chestii stupide si ridicole" .Ei bine,iata ca astazi vedem cu ochii nostri adevarul,un adevar crud, pe care suntem nevoiti sa-l privim in fata fie ca vrem sau nu!

Imi amintesc ca in urma cu doi sau trei ani,postasem pe un grup,pe facebook,un articol in care David Icke vorbea despre un proces de manipulare in masa practicat de catre cei care conduc aceasta lume din umbra.Acest proces se numeste "Problema-Reactie-Solutie",fiind cunoscut de altfel,ca si "dialectica Hegeliana".
 Procesul consta din trei etape:
– Se creeaza intentionat o problema.
– Se creeaza opozitia fata de problema.
– Rezultatul obtinut este propus ca solutie

 Acesta tehnica (deloc singulara) este folosita de mii de ani pentru urgentarea planurilor si, impreuna cu frica, raman cele mai eficiente arme ale Iluminatilor.
Prima tehnica functioneaza astfel: stii ca daca propui deschis anularea libertatilor de baza (inceperea unui razboi sau centralizarea puterii), va exista o reactie publica. Atunci poti folosi programul "problema-reactie-solutie" astfel: intr-o prima etapa, creezi o problema, cum ar fi atacarea unei tari de catre alta, un colaps politic sau economic,  o bomba terorista,criza refugiatilor (imigrantilor) ... adica orice ar fi dispus publicul sa creada ca necesita o solutie. Apoi prezinti „problemele” create in secret asa cum vrei tu ca oamenii sa le perceapa,incat sa incurajezi oamenii sa ceara „sa se faca ceva”. Acestea sunt cuvintele pe care vrei sa le auzi, deoarece iti permit sa treci la etapa a treia: "oferi in mod deschis solutii la problemele create chiar de tine."
                                                           

                     


Atunci cand vorbim de oculta mondiala ne referim la acele organizatii,corporatii elitiste,guverne,conducatori,grupuri ...cum este grupul G8 (care este numele prescurtat al Grupului celor mai puternic industrializate state din lume ce reprezinta impreuna 65% din economia mondiala: Marea Britanie, Franta, SUA, Canada, Italia, Germania, Japonia si Rusia ).
Aparent, litera G din numele „G8” reprezinta prima litera a cuvantului grup. Dar daca tinem cont de faptul ca litera G simbolizeaza masoneria, asa cum se vede pe toate emblemele masonice, descoperim un al doilea sens, ocultat al acestui nume. G8 semnifica din aceasta perspectiva si "Cele 8 masonerii", cele mai puternice si influente din lume. Francmasonii se folosesc de regula de un astfel de limbaj dublu – jocurile de cuvinte.Anagramele sau abrevierile pe care le utilizeaza, au un sens comun, de fatada, gata sa multumeasca pe cei naivi ,si un altul secret, ce poate fi descifrat doar de cei ce le cunosc simbolismul.
Acum,ca am descifrat cine sunt cei interesati de haosul si metisarea Europei,sa intelegem "de ce acesti "papusari"  ar face ceea ce fac"? In primul rand,este bine de stiut ca avem de-a face cu doua segmente ale unui plan ce poarta semnatura Noii Ordini Mondiale.
1)Planul Kalergi! Nu intru prea mult in amanunte dar pentru o informare mai clara si mai vasta,va indemn sa va documentati folosind internetul . Acest plan-Kalergi-s-a dorit ca din 1923 sa existe o amestecare intre rasa alba, asiatici si musulmani cu scopul de a distruge nationalismul (alaturi de globalizare), eliminand astfel orice tentativa de a-ti apara pamantul sau de a ridica glasul la cei care controleaza sistemul. Se doreste indobitocirea populatiilor si cresterea conflictelor, tocmai pentru a devia atentia de la adevaratii papusari, care sunt jidanii, masonii, iluminatii .
2)Problema-Reactie-Solutie,aduce pe tapet criza refugiatilor atat de haotic si pe nepregatite incat natiunile,societatea,nu are timp sa reactioneze ,astfel incat oamenii privesc cu teama,neincredere,si speranta,tocmai spre cei care au inscenat totul,si au pregatit totul,inclusiv solutia.
Iar solutia este...O Noua Ordine Mondiala!

Pare ca ceea ce spun seamana cu o idee conspirationista,nu-i asa?
Ei bine,iata ce spunea in urma cu cativa ani George Soros la Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ianuarie 1995:
“ Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine in intreaga lume. “ George Soros are stranse legaturi cu Rockefeller.
 Cine este Soros?

Conform datelor oficiale, s-ar fi nascut in 1930 ca fiu din parinti evrei, iar in adolescenta ar fi fost izgonit din Budapesta de catre nazisti. Din Anglia, unde a studiat la "London School of Economics", a ajuns in SUA la mijlocul anilor '50. Acolo ar fi simtit o atractie magica fata de Wall Street, avand insa pana in 1969 o cariera care nu a atras atentia nimanui. A preluat apoi cu un partener, un fond de avere. A vandut la termen actiuni pe care nici macar nu le avea, sperand intr-o scadere a cursului pana la data-limita, pentru a le putea cumpara mai ieftin decat la vanzare.

Din aceste fonduri s-a format actualul "Grup Quantum", o familie de fonduri de investitii care opereaza din Antilele olandeze. Quantum reprezinta una din cele mai impresionante masini de investitii din lume. In opt din cei 24 de ani care au trecut fondul a obtinut profit "oficial" de peste 50%, din care de doua ori chiar peste 100%. Soros si-a predat intre timp afacerile unui grup de directori si el nu mai concepe decat "marile companii".

Si-a expus principiile in cartea intitulata "The Alchemy of Finance" ("Alchimia Finantelor"), in care spune ca:

"ceea ce cred speculantii financiari ar fi mai important decat faptele economice reale."
Soros a fost transformat in marioneta grupului bancar anglo-francez Rothschild. Se intelege ca in interesul ambelor parti este retinerea acestui lucru fata de public, pentru a acoperi stransele relatii cu prietenii sai din "City-ul" londonez, din Ministerul de Externe britanic, din statul israelian si importantele sale prietenii din cercul afaceristilor americani (evrei)."
 In 2007 a fost remunerat , ca director de fonduri speculative. La inceputul anilor ’80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin “Open Society” (“Societatea Deschisa”) sustinut financiar de “Soros Fund Management

In URSS l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov . Numerosi tineri sovietici au luat calea burselor sale si au ajuns in Occident. György Schwartz ( 1930 – ) , nascut in Ungaria , speculator , investitor , activist politic , chairman al Soros Fund Management si Open Society Institute , membru Board of Directors COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ). Sprijinitor al Solidaritatii din Polonia , al Cartei 77 in Cehoslovacia , finantator al revolutiilor portocalii .
L-a sprijinit si l-a considerat invingator pe Obama inca de cand Hillarry Clinton era pe cai mari .

Sprijina liberalizarea drogurilor si sinuciderea prin asistenta medicala .

Participant Bilderberg Group . I-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA. Ca si lui Dalai Lama, la Presidio (California).

In 1992 a fondat – la Budapesta – “Central European University”, care formeaza cadre selectionate din intreaga Europa de Est si fosta URSS. Inclusiv din Romania.

In China adeptii sai au fondat “Fund for the Reform and Opening China”, ei fiind si organizatorii mitingului-maraton din Piata Tien-An Men .

Oficial, a infiintat la Bucuresti , in 1990, fundatia care ii purta numele: “Fundatia Soros”. Ulterior, numele a fost schimbat: “Fundatia pentru o Societate Deschisa” (FSD). A fost printre primele ONG-uri infiintate in Romania.
Actualmente,deja ni se repartizeaza 17000 de refugiati,in timp ce Ungaria,Grecia,Italia,tari din Schengen,nu vor primi nici unul.Intrebarea este:"De ce noi trebuie sa fim fraierii Europei? "
Pentru ca ne-am pierdut suveranitatea!
Si pentru ca noi,"cetateni europeni" sa nu ne prindem de ceea ce se intampla,ni se spunesa nu ne ingrijoram,la tv vedem fel de fel de stiri cu caracter siropos,poate chipurile..."vom pune mana de la mana si vom face totul pentru "imigranti" si refugiati.Insa,este bine de stiut ca valul recent de musulmani care trec prin Macedonia, Grecia, Serbia sau Ungaria are putin de a face cu refugiatii. Acestia sunt, in mare lor majoritate, imigranti cu bani care doresc sa ajunga in Germania, Olanda sau Suedia, tari cu inalt nivel de trai. Ii putem compara cu valul de romani care incerca sa ajunga la munca in strainatate in anii 1990, insa incercand sa treaca frontiera fraudulos.
Imaginile de la TV ne dovedesc ca statutul lor social nu este unu precar, ca sunt bine imbracati, hraniti si nu arata ca si cum si-ar fi petrecut ultimii ani intr-o zona de razboi sau in tabare de refugiati din Turcia. De fapt, nimeni nu poate garanta ca imigrantii sunt sirieni, acestia neavad acte de identitate asupra lor. Mai mult, nu putine au fost scandalurile din Macedonia sau Grecia cand autoritatile au incearcat sa ii amprenteze. In tragedia din Austria, cand 71 de imigranti au fost gasiti morti intr-un camion abandonat pe autrostrada, doar 8 erau femei si a fost gasit doar un act de identitate!
De ce tinta lor e Europa? Simplu, deoarece Europa trebuie sa devina „unitara” din punct de vedere etnic, adica provocam un aflux al unor populatii exterioare Europei pentru ca in timpul viitor metisarea sa dea nastere unei Noi Ordini Europene in numele Drepturilor Omului, a Tolerantei si Multiculturalismului. Cine face asta? Cei ce se joaca „sah” din vremuri de demult si imping in „scena” Profeti, provoaca Razboaie, indoctrineaza populatii ca sa le poata manipula si invrajbi, astfel ca la momentul dorit ori socotit oportun "Sa Faca si ss Desfaca „revolutii” ori State.

Valurile recente de imigranti, in marea lor majoritate formate doar din barbati, nu au probabil nici o legatura cu statutul de refugiat. Tinerii musculosi, bine imbrati si agresivi care sfideaza granicerii greci, sarbi si unguri sunt probabil militanti ai Statului Islamic, Al Nusra sau alte grupari, originari din Europa, care se intorc “acasa” din cauza bombardamentelor zilnice ale aviatiei SUA si a Turciei. Acesta poate un motiv pentru care nu au acte de identitate la ei si refuza amprentarea.

Stiu ca vor fi si unii care vor sari in sus spunandu-mi ca islamizarea europei este o prostie,un scenariu conspirationist ,aflat doar in capul meu.
Datele insa vorbesc atat de clar: 75 % barbati, 13% femei si 12%copii...asta e statistica celor de la BBC in privinta valului de imigranti care au intrat zilele trecute in Europa.
Intrebarea este:de ce majoritatea dintre ei sunt barbati?
Eu am un raspuns,insa nu as vrea sa-ti rapesc privilegiul de a gandi....

Mai nou,au aparut de la naftalina tot felul de profetii privitoare la invazia musulmana,care mai de care mai prapastioase si mai fanteziste.Personal,nu cred in profetiile lui Nostradamus,insa nu inseamna ca nu sunt deschis altor profetii ce contureaza atat de clar si viu,evenimentele actuale,asa cum cele legate de "criza refugiatilor".


Musulmanii in profetia biblica sunt o surpriza pentru multi cititori.  Acest adevar extraordinar ii face pe unii sa-si puna multe semne de intrebare pentru ca Biblia a existat inainte de aparitia Coranului (acesta fiind compilat in secolul VII d.Hr.). Cu sute de ani inainte de aparitia islamului, Dumnezeu a inspirat pe apostolul Ioan sa scrie cartea Apocalipsei, ultima carte din Biblie. Printre profetiile acestei carti, se gasesc doua capitole, 8 si 9 , care vorbesc despre sapte trambite si evenimentele asociate cu fiecare trambita. Primele patru trambite profetizau atacarea Imperiului Roman de Apus si caderea Romei. Urmatoarele trei trambite din Apocalipsa vorbesc despre aparitia si impactul islamului, al musulmanilor, pe scena politica si religioasa internationala.




Musulmanii in profetia biblica din Apocalipsa sunt profetizati in dreptul trambitelor a cincea, a sasea si a saptea, pe care le gasim descrise in Apocalipsa capitolul 9 si respectiv 11. Acest capitol vorbeste despre trei “nenorociri”, trei vaiuri care vin peste lume. Ele pot fi numite foarte bine, din perspectiva musulmana, trei mari jihad-uri. Doua dintre “nenorociri” sunt deja verificabile in istorie iar a treia “nenorocire” se desfasoara sub ochii nostri. In prezentarea schematica de mai jos veti gasi informatii minime dar suficiente in acelasi timp pentru cei care doresc ulterior sa faca o explorare mai atenta a subiectului. Imaginea afisata mai jos se va mari dand un simplu click pe ea. Pentru download, dupa primul click pentru marire mai dati un click dreapta si “Save image as”.

O vizualizare pe harta a ce s-a intamplat in primele doua “nenorociri” ajuta foarte mult la intelegerea profetiei. Musulmanii in profetia biblica au ocupat un loc important pentru ca aveau sa domine scena politica a  lumii pentru cateva sute de ani. Protestantismul in Europa a putut sa se dezvolte si datorita faptului ca Biserica Romano-Catolica a trebuit sa-si imparta efortul militar pe doua fronturi: inabusirea Reformei protestante si oprirea musulmanilor din inaintarea spre Europa de Vest. Observati de pe harta ca primele doua “nenorociri” au lovit Europa Rasariteana, Bizantina, crestinismul ortodox apostaziat. A treia nenorocire, asa cum o putem vedea astazi, loveste cu precadere in natiunile Europei de Vest si SUA. In 2007 erau 38 milioane de musulmani in Europa (fara a lua in calcul populatia Turciei care este 99% musulmana). In tari precum Marea Britanie (aprox. 3 milioane de musulmani) (, Franta (aprox. 6 milioane musulmani), Belgia, Germania (aprox. 4.5 milioane de musulmani), Spania, Olanda, Danemarca etc numarul musulmanilor este in continua crestere, iar amenintarile teroriste din partea acestora s-au materializat deja in cateva atacuri teribile (New York, Madrid, Londra), iar multe altele au fost descoperite inainte de a se materializa.

Inainte de a incheia acest articol,va indemn sa facem un exercitiu de logica…
Majoritatea refugiatilor sunt arabi…adevarat!
Majoritatea arabilor sunt musulmani…adevarat!
Toti musulmanii cred in Allah, Coran si traiesc aplicand Sharia…adevarat!
Toti musulmanii respecta Coranul si Sharia…adevarat!
Suntem obligati sa le asiguram dreptul la libertate religioasa si culturala acestor refugiati…adevarat!
Imam inseamna preot la musulmani…adevarat!
El predica in moschee atat Invataturi din Coran cat si Sharia din Hadith…adevarat!
Sharia este cea mai importanta traditie a oricarui musulman…adevarat!
Aceste invataturi sunt predate tuturor copiilor musulmani…adevarat!
In Coran si Sharia scrie ca e bine sa iti disciplinezi regulat femeia prin aplicarea corectiilor fizice…adevarat!
Sharia iti da drept de viata si moarte asupra femeii…adevarat!
Sharia iti da dreptul sa iti calci in picioare nevasta in timp ce o tarasti de par dezbracata in fata casei pe strada in vazul tuturor, pentru a o disciplina exemplar…adevarat!
Sharia iti da dreptul sa tai mana celui care este acuzat de furt…adevarat!
Sharia te invata sa asupresti femeia dupa pofta inimii deoarece iti este inferioara si acesta este rostul ei dat de Allah…adevarat!
Acestea sunt doar cateva din tristele adevaruri ale unei culturi uitate in negura timpului, care doreste sa isi faca loc cu orice pret printre noi, cei necredinciosi si infideli ! Asistam la adevaratul Jihad…si ma tem ca ne vor birui…asa buni si primitori cum suntem !



















Comentarii

  1. FELİCİTARİ! RECORDUL PENTRU CELE MAİ MULTE MİNCİUNİ PE PARAGRAF!ATAT DE MULTE CA NU SE POT NUMARA!ATAT SA SPUN : FEMEİA LA MUSULMANI ESTE CU MULT Şİ MULT Şİ MAİ MULT APRECİATA DECAT ESTE IN RESTUL RELİGİİLOR !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!Daca ceea ce am afirmat in acest articol,in opinia ta sunt minciuni,nu inteleg de ce te-ai mai obosit sa citesti articolul si chiar sa numeri "minciunile".Daca tu crezi ca este normal pentru o femeie (chiar si in lumea musulmana) sa fie batuta,tratata in mod inuman,fiindu-i incalcate drepturi fundamentale cum ar fi cele legate de educatie,libertate de gandire,atunci cu tot respectul o spun; ESTI SPALATA PE CREIER!Poate ca nu intamplator ai ajuns pe acest site,si poate ca recitind articolul,vei intelege ca o femeie nu trebuie sa accepte nici macar sub influenta Coranului,sa fie batuta,pentru ca nici animalul nu-l bati,decat daca ai instincte primitive.

      Ștergere
    2. Perfect adevarat! Pentru cei care habar au pe ce lume traiesc si nu s-au documentat ce inseamna grupul Bilderberg, manipulare globala etc.. citind aceste randuri pentru prima data , este normal sa li se para SF.
      Dar avand toate aceste informatii ce ar putea face omul da rand? Cum ne putem apara de aceste planuri diabolice?
      Cat despre comentariul doamnei de mai sus... nu stiu cum dumnaei poate gandi ca femeia la muslumani este apreciata. Apreciata sa ce? sa face 7 copii, sa nu aibe dreptul sa studieze si sa isi faca o cariera, dreptul sa convietuiasca cu inca 5 sotii ( poliganism) si dreptul sa nu aibe nici un drept ca femeie?

      Ștergere
    3. Perfect adevarat! Pentru cei care habar au pe ce lume traiesc si nu s-au documentat ce inseamna grupul Bilderberg, manipulare globala etc.. citind aceste randuri pentru prima data , este normal sa li se para SF.
      Dar avand toate aceste informatii ce ar putea face omul da rand? Cum ne putem apara de aceste planuri diabolice?
      Cat despre comentariul doamnei de mai sus... nu stiu cum dumnaei poate gandi ca femeia la muslumani este apreciata. Apreciata sa ce? sa face 7 copii, sa nu aibe dreptul sa studieze si sa isi faca o cariera, dreptul sa convietuiasca cu inca 5 sotii ( poliganism) si dreptul sa nu aibe nici un drept ca femeie?

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga. Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete. Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei. Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis. Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o. Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi lua

Intrebari legitime despre reincarnare

Nu voi relua in amanunt ideea reincarnarii,pentru ca despre acest fapt am mai scris detaliat in articolul "Reincarnarea -un adevar tinut sub cheie chiar de biserica". Astazi mi-am propus sa abordez ideea reincarnarii din perspectiva numeroaselor intrebari pe care multi dintre voi le aveti. 1)Cum se produce reincarnarea? Reincarnarea nu are loc imediat dupa ce murim si nu vom avea acelasi corp sau aceeasi identitate pe care am mai avut-o. Perioada intre moarte si reincarnare poate fi ,in functie de caz,scurta sau nu (in medie: cam 100-200 de ani). Spiritele inferioare revin mai repede decat cele mai "evoluate".. Important de retinut este ca nimeni nu poate "sari" peste acest lucru, reincarnarea este inevitabila (in cazul in care mai avem de invatat ceva sau in cazul in care mai avem de "platit" ceva).  Ne reintoarcem singuri? NU!Intotdeauna reintoarcerea se va face in grup,astfel incat "calatoria temporara" in planul fizic sa-s

HAARP- acum si in Romania!

  Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani. - Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla. -Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.     Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:) Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".  In urma cu cativ