Treceți la conținutul principal

HAARP- Privind dincolo de perdeaua iluziei


Revin cu un nou articol despre tehnologia HAARP,articol pe care il scriu din doua motive:

1)Fenomenele extreme din tara noastra,(recent 4 MAI 2014) si nu numai,pot sa jur ca poarta  " amprenta" tehnologiei HARP.

2)In urma articolului scris in 14 Septembrie 2013 (HAARP-acum si in Romania),au venit si reactiile unora,lasandu-mi comentarii ce au rolul de a nega existenta acestei tehnologii.
 Asa cum de altfel,am si raspuns celor ce cred ca HAARP este doar un scenariu sf,in cazul in care esti unul dintre cei care au aceasta parere,poate ca ar trebui "sa gandesti in afara cutiei" si sa privesti dincolo de iluzia pe care "ei" doresc sa o imbratisezi,astfel incat tu sa crezi ca, cei care conduc destinele acestei lumi,ne doresc binele.

Imi place ceea ce spune un comediant si scriitor american- George Carlin:"Mi-am fixat propriile reguli dupa care sa traiesc.Prima este:Nu crede nimic din ceea ce-ti spune guvernul!"
Si... de ce ai crede?Cate din intentiile ascunse ale guvernului sunt comunicate in mod public,cata transparenta a existat in proiectul Rosia Montana despre care guvernul sa vorbeasca in mod public?Cata transparenta a existat in anii trecuti,cand industria din tara noastra,a fost in mod voit,facuta de guvernanti,una cu pamantul?Cata transparenta exista in privinta tehnologiei HAARP,cat de multe detalii a oferit guvernul in privinta instalatiei HAARP de langa localitatea Corbu din Constanta? ZERO TRANSPARENTA!!!

Si atunci,de ce sa cred tot ce spune guvernul,cum putem sa stam linistiti,cand in tara noastra,se creeaza arme ce pot destabiliza atmosfera,crea cutremure si chiar pot avea impact asupra psihicului si comportamentului uman?

Asta este ceea ce "ei" vor sa crezi:

 "Nu exista HAARP!"

 "Nu exista arme ce pot provoca atacuri psihotronice!"

"Nu exista Proiectul Blue Beam!"
    Si totusi,daca nu exista aceste arme,in cazul de fata HAARP,cum se explica schimbarile climaterice atat de bruste si atat de extreme?

 4 Mai 2014-Bucuresti,am fost martorii unui fenomen extrem de rar,in care caderile puternice de grindina si ploile torentiale,s-au combinat pe o suprafata extrem de mica,creandu-se astfel asa numitul efect de palnie, care apare si la tornada.
                                                                        
 Explicatia meteorologilor?

"Norii comulonimbus sunt principalii vinovati."
                                                                    
Nu ar fi prima data cand in urma testelor facute cu tehnologia HAARP,meteorologii sau anumiti oficiali guvernamentali dezmint cu nerusinare,efectul tehnologiei HAARP,asa cum de altfel,s-a intamplat in anul 1993 cand a avut loc Marea Inundatie din Midwest.


Reginald E. Newell de la M.I.T – Massachusets Institute of Technology scria în “Geophysical Research Letters Journal” că în atmosfera joasă plutesc uriaşe râuri de apă. Aceste “râuri” nu sunt apă condensată, ci vapori care curg efectiv. Cu alte cuvinte, omul nu le poate vedea şi nici nu realizează când le traversează cu avionul. Dar aceste râuri de vapori sunt enorme. Ele au dimensiunea a 600-700 de km lăţime şi până la 7500 de km lungime. Aceste “râuri” sunt situate la 3 km deasupra pământului, şi au un debit de aproximativ 165 milioane de litri de apă pe secundă. Oamenii de ştiinţă au descoperit că există 5 râuri atmosferice în emisfera nordică şi 5 în emisfera sudică.

Acum, ştiind că există aceste “râuri” în atmosferă, cum e cel mai uşor de creat o inundaţie? Cel mai simplu ar fi să se pună un dig în calea unui astfel de râu şi apa respectivă să fie redirecţionată spre pământ. S-a observat că energia de frecvenţă joasă (EFJ) creează un dig electronic în atmosferă. Aceste diguri electronice pot bloca râurile de vapori, determinând căderea unor cantităţi uriaşe de apă pe pământ.

Un astfel de dig atmosferic artificial a fost creat în 1993 prin acţiunea combinată a turnurilor HAARP din Alaska şi GWEN din Midwest. Oamenii de ştiinţă au lăsat deschisă emisia EFJ timp de 40 de zile şi 40 de nopţi.  Rezultatul? A plouat pe tot acest interval. Turnurile GWEN sunt plasate exact pe linia nord-sud, la nord de râurile Missouri şi Mississippi. Bineînţeles că aceste două râuri au fost incriminate pentru producerea inundaţiilor. Pe lângă morţi, răniţi şi distrugerea de locuinţe, această furtună a produs pierderi agricole în valoare de 12-15 miliarde USD.
                                                                            

Nu mult după inundaţia din Midwest, din 1993, au apărut tot felul de ştiri despre lipsa de discernământ sau de inspiraţie a celor care şi-au construit sau reconstruit case, în zone predispuse la inundaţii. Aceste ştiri sfătuiau oamenii să nu mai construiască case în astfel de zone. Un plan ingenios pentru a muta populaţia în zonele dorite.


Fireste,cineva o sa-si puna intrebarea: "Cu ce scop se creează astfel de calamităţi?"


Manipularea vremii este prin excelenţă o armă preventivă. Aceasta poate fi direcţionată împotriva ţărilor inamice sau chiar a “naţiunilor prietenoase”, fără ca acestea să îşi dea seama. Războiul meteorologic constituie o formă ascunsă a unui război preventiv. 
Manipularea climei poate fi folosită pentru a destabiliza economia, agricultura şi ecosistemul unui inamic (de exemplu Coreea de Nord sau Cuba).
Mai trebuie subliniat faptul că aceste tehnici pot provoca haos pe pieţele financiare şi de mărfuri, şi pot fi folosite ca un instrument “de comerţ interior” în vederea unor câştiguri financiare. Manipularea meteorologică are abilitatea de a destabiliza instituţiile unei ţări. În acelaşi timp, tulburările în agricultură crează o dependenţă mai mare faţă de ajutorul alimentar şi de importurile de cereale din alte ţări mai “norocoase”.


În 1931, Stefania Mãrãcineanu provoca, în Bãrãgan, prima ploaie artificialã din lume, utilizând "însãmântarea" radioactivã a norilor. Ulterior, cu sprijinul guvernului francez, fosta colaboratoare a Mariei Curie producea ploi artificiale în Sahara. Din pãcate, al doilea rãzboi mondial a întrerupt cercetãrile, iar românca deceda în 1944 din cauza unui cancer provocat de materialele radioactive folosite pânã atunci.

 La 15 ani dupã reusita româncei, inginerul american Vincent J. Shaefer a aruncat dintr-un avion zãpadã carbonicã asupra Muntelui Washington, provocând o puternicã aversã. Si tot americanii au aruncat prima ploaie în scopuri militare. Se întâmpla în 1963 în timpul rãzboiului din Vietnam. Ploaia a avut urmãri dezastruoase pentru provinciile din nordul Laosului.

   Anul 1976. Chinezii au protestat oficial pe lângã puterea sovietelor cã "storc norii" de pe granita comunã, împiedicând sã cadã ploile pe teritoriul chinez.

  Sunt doar câteva exemple devenite publice din rãzboiul nevãzut purtat cu arme meteorologice. Cât este adevãr si cât fictiune?

  În 1970, francmasonul Zbigniew Brzezinski publica o carte, "Între douã epoci", în care prevedea un viitor strãlucit armelor meteorologice: "...Stiinta va pune la dispozitia conducãtorilor lumii anumite tehnici pentru declansarea unui rãzboi secret... tehnici de modificare a vremii vor putea fi folosite pentru a produce îndelungi perioade de secetã sau furtuni puternice...". Sã fi fost vorba doar de o purã fantezie sau prezicerea lui Brzezinski era temeinic documentatã?

In ceea ce priveste detaliile ce descriu tehnologia HAARP, acestea au fost  prezentate in mod  destul de clar si in articolul din 14 Septembrie 2013,totusi,pentru cei care nu au citit acel articol,si probabil  recent au auzit despre HAARP,aceasta tehnologie constă dintr-un ansamblu de turnuri care iradiază atmosfera cu cantităţi enorme de unde radio de frecvenţă joasă (EFJ). Turnurile HAARP arată ca nişte antene normale, dar sunt specializate în emisia de unde radio. Acest tip de turnuri sunt localizate în mai multe părţi ale globului. America a construit cea mai mare arie de turnuri HAARP în Gakona, Alaska, pe o suprafaţă de 40 de acri. Turnurile HAARP de pe teritoriul SUA sunt acţionate de Directoratul vehiculelor spaţiale ale Laboratorului de cercetare al forţelor aeriene americane (Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate).
                                                         

                                                                     


HAARP are capacitatea de a plasa cantităţi enorme de unde de joasă frecvenţă (EFJ) în atmosfera terestră, deasupra unor zone strategice şi de a menţine constantă energia, în cazul în care ar exista variaţii, într-o manieră mai precisă şi mult mai bine controlată decât un detonator nuclear. 
Dr. Nicholas Benich, om de ştiinţă implicat activ în campania anti-HAARP, arată că această tehnologie produce un fascicul foarte puternic de unde radio care încălzeşte şi astfel ridică zone întregi din ionosferă (stratul încărcat electric care se află deasupra atmosferei); apoi undele electromagnetice se întorc spre pământ şi pătrund peste tot, atât în structurile vii cât şi în cele neanimate. 
Astfel, pe lângă alterarea climei şi crearea de furtuni, HAARP modifică modul în care mintea umană operează şi chiar scade rezistenţa biologică la boli.

HAARP diferă de alte sisteme de încălzire a ionosferei, care aruncă difuz în atmosferă unde de joasă frecvenţă, prin focalizarea semnalului de la majoritatea, dacă nu de la toate turnurile de pe cei 40 de acri, într-un singur fascicul. Oamenii de ştiinţă sunt îngrijoraţi că armata poate crea, datorită acestui instrument, o gaură uriaşă în atmosfera superioară, distrugând astfel protecţia planetei faţă de radiaţiile solare. Dr. Bertell spune despre HAARP că este “un reşou uriaş care poate determina ruperi majore ale ionosferei, creând nu numai găuri, dar şi incizii lungi în stratul protector de deasupra Pământului.

Referinte ce vin in sprijinul existentei tehnologiei HAARP:

In anul 2003, apărea la Editura de înalte studii militare o carte ciudată:  „Războiul geofizic-tehnici de modificare a mediului înconjurător în scopuri militare”, sub semnătura cercetătorului militar colonel dr. Emil Străinu. 
In carte, războiul geofizic era prezentat ca un nou tip de conflict militar, bazat pe tehnici de modificare a mediului înconjurător în scopul agresiunii militare, metode care produc pe cale artificială dezastre naturale diverse, de la ploi torenţiale şi inundaţii la cutremure.
 Cand expertul militar Emil Strainu a fost intrebat  dacă seismul devastator urmat de tsunami ar fi putut fi provocat de om, el a raspuns: „Nu numai că e posibil, dar e şi foarte probabil. Omenirea are la această oră puterea tehnologică de a produce ploi, uragane şi cutremure. 
Marile puteri studiază asemenea tehnici de pe vremea Războiului Rece. În opinia mea, ceea ce s-a întâmplat în Asia poate avea patru cauze. Prima ipoteza este testarea, în ideea războiului geofizic, a unei arme nucleare foarte puternice scăpate de sub control din cauza unor greşeli de calcul a calităţii sau cantităţii materialului detonat. A doua ipoteză este testarea unei arme cu particule de energie ultraînaltă asupra scoarţei terestre. A treia ipoteză e un experiment militar necunoscut. A patra ipoteză e cea a unui scandal, provocat pentru a masca altceva, mult mai grav”.
                                                                     

Domnul Grigore Bãlãnescu, specialist în radio-comunicatii, a fãcut parte din Securitate. Acum are 73 de ani si vrea sã publice o carte în care va arãta o laturã necunoscutã a politicii externe promovatã de Nicolae Ceausescu la vremea respectivã. 
"Divizia cãrei îi apartineam era atât de secretã, încât, în afarã de Ceausescu, nu stiau de existenta noastrã decât 3-4 oameni din România. Scopul nostru era sã contracarãm loviturile pe care nu numai Occidentul, ci si partenerii din Est le pregãteau".

Domnia sa spune cã, la sfârsitul anilor "60, marile puteri experimentau bombele climaterice. "Desi pare greu de crezut, primele atacuri cu arme meteorologice au avut ca rezultate inundatiile catastrofale din 1970 si 1975.
 În "70, rusii au vrut sã-si i-a revansa dupã ce noi i-am oprit la granitã cu arma secretã a lui Coandã, în "68. Au crezut cã Ceausescu se va supune de data aceea. Dar olteanul era încãpãtânat si atunci a fost nevoie de un alt atac, care a provocat inundatiile din "75. 
Abia ulterior, Ceausescu a alocat sumele necesare diviziei noastre si pânã în "89 am putut sã-i contracarãm pe vecinii de la Rãsãrit. Cât priveste imensul sistem de irigatii pus la punct de Ceausescu, acesta era o modalitate de a împiedica aridizarea României." 
Iar împãduririle masive aveau aceeasi menire: sã protejeze mediul înconjurãtor de efectul devastator al armelor meteorolgice folosite de vecinii nostri care voiau sã impunã, prin C.A.E.R., anumite importuri României.
Se pare cã în politica economicã a marilor puteri, rolul tãrii noastre este unul cumplit: România trebuie transformatã într-o zonã deserticã. Deja meteorologii nostri avertizeazã cã temperaturile au o "usoarã tendintã de crestere generalã", precum si o "scãdere a nivelului de precipitatii cu pânã la 30% în anumite zone".
Cum era si normal, cresterile de temperaturã au fost puse fie pe seama efectului de serã, fie pe seama emanatiilor de carbon în atmosferã, fie pe seama Cernobîlului sau a poluãrii industriale. Astfel, pentru România, consecintele vor fi dezastruoase: agricultura va fi distrusã, populatia sãrãcitã, guvernele vor lua credite cu dobânzi exorbitante si vor îndatora tara pe termen lung, fiind obligate sã importe ceea ce prisoseste marilor puteri, la preturile dorite de acestea.

        În 1989, o datã cu lovitura de stat, serviciile secrete strãine au penetrat structurile politice si administrative din România, începând pregãtirea sistematicã pentru distrugerea tãrii. "Primul lucru care s-a fãcut a fost distrugerea sistemului de irigatii, urmat de tãierea masivã a pãdurilor, singurele care ar putea lupta împotriva arsitei si a transformãrii solului dintr-unul fertil într-unul nisipos".

In concluzie,avand la dispozitie atat de multe dovezi,delaratii,parerile unor experti militari de vaza,inca mai crezi ca tehnologia HAARP este doar un scenariu sf,care la ora actuala "este real" doar in imaginatia adeptilor teoriei conspiratiei?

                                                                                                Mai gandeste-te!!!

                                                                             











Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga. Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete. Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei. Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis. Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o. Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi lua

Intrebari legitime despre reincarnare

Nu voi relua in amanunt ideea reincarnarii,pentru ca despre acest fapt am mai scris detaliat in articolul "Reincarnarea -un adevar tinut sub cheie chiar de biserica". Astazi mi-am propus sa abordez ideea reincarnarii din perspectiva numeroaselor intrebari pe care multi dintre voi le aveti. 1)Cum se produce reincarnarea? Reincarnarea nu are loc imediat dupa ce murim si nu vom avea acelasi corp sau aceeasi identitate pe care am mai avut-o. Perioada intre moarte si reincarnare poate fi ,in functie de caz,scurta sau nu (in medie: cam 100-200 de ani). Spiritele inferioare revin mai repede decat cele mai "evoluate".. Important de retinut este ca nimeni nu poate "sari" peste acest lucru, reincarnarea este inevitabila (in cazul in care mai avem de invatat ceva sau in cazul in care mai avem de "platit" ceva).  Ne reintoarcem singuri? NU!Intotdeauna reintoarcerea se va face in grup,astfel incat "calatoria temporara" in planul fizic sa-s

HAARP- acum si in Romania!

  Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani. - Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla. -Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.     Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:) Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".  In urma cu cativ