Cele patru legi ale spiritualitatii vazute din perspectiva indianaÎntotdeauna am fost de parere ca fiecare persoana pe care o întâlnim și fiecare lucru pe care îl vedem,simțim sau întreprindem,lasa o urma în sufletul nostru.Aceasta este o  parte a experienței de viață care se cumulează o dată cu trecerea anilor.Sunt de acord că nimic nu este la voia întâmplării, totul face parte din planul universal,si cred ca aceste patru legi indiene,doresc sa ne transmita exact acest mesaj.

Prima lege :

“Persoanele pe care le intalnesti sunt persoanele potrivite."

Cu alte cuvinte, nimeni nu intra in viata noastra din intamplare; toate persoanele cu care interactionam se afla alaturi de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta sa invatam lectiile de viata care apar si sa continuam drumul personal.

A doua lege :

“Ceea ce ni se intampla este singurul lucru care ni se putea intampla."

Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce in viata noastra nu ar fi putut sa se intample in alt mod (nici detaliul cel mai nesemnificativ..)… Nu exista: “daca as fi facut cutare lucru….s-ar fi produs alt cutare lucru….” NU! Toate si fiecare in parte dintre situatiile care se produc sunt cele care ne sunt necesare... cu toate ca mintea si egoul nostru nu le accepta.

A treia lege :

“Orice moment in care se incepe este momentul corect”.

Totul incepe in momentul potrivit, nici inainte, nici dupa; cand suntem pregatiti pentru un ceva nou (bun sau rau...) sa apara in viata noastra, exact atunci apare (incepe).

A patra lege :

“Cand ceva se termina, se termina."

Daca ceva a luat sfarsit in viata noastra, este pentru propria noastra evolutie, deci cel mai bine este sa inchizi capitolul si sa mergi inainte imbogatit cu acea experienta.

Nu este intamplator ca citesti aceste randuri .Acest text ajunge la tine azi, pentru ca esti pregatit sa intelegi ca “niciun fulg de zapada nu cade niciodata, in locul gresit ...”

                                                                                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Vampirii energetici-Cum poti recunoaste un vampir energetic?

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

HAARP- acum si in Romania!