Treceți la conținutul principal

Secretele Vaticanului

Ieri,am revazut pentru a doua oara,filmul Angel and Demons,inspirat dupa romanul "Illuminati",semnat de Dan Brown.Daca,atunci cand am vizionat filmul Ingeri si Demoni pentru prima data,mi-am pus cateva intrebari despre secretele Vaticanului,si am inceput sa fac cercetari in acest sens,astazi mi-am propus sa scriu acest articol chiar despre acest subiect.
Bineanteles,articolul de fata,este raportat la nivelul in care fiecare dintre noi ne putem documenta,avea acces la anumite informatii publice,spun asta cu riscul de a fi considerat pragmatic,sa nu ne imaginam ca accesul asupra acestor secrete ale Vaticanului este atat de simplu astfel incat sa ajunga pe mana publicului larg,pe de alta parte,de asta se numesc "secrete",daca publicul larg ar avea acces la secretele Vaticanului,atunci acestea nu ar mai fi considerate secrete.

Cu toate acestea,in decursul timpului,Vaticanul a desecretizat anumite informatii,si chiar a pus la indemana publicului larg prin acces online,Biblia Gutenberg si alte manuscrise foarte vechi,insa,parerea mea,este ca,Vaticanul nu face decat sa ofere publicului larg,"firimiturile" cunoasterii,pentru ca,in realitate,adevarata cunoastere ramane ascunsa.
Totusi,multi oameni isi pun intrebari serioase si legitime in privinta secretelor Vaticanului,iata cateva dintre aceste intrebari:


Ascunde Vaticanul informatii conform carora crucificarea a fost o înşelătorie? Exista o cabala secreta de satanisti in interiorul Vaticanului care este pusa in slujba conspiratiei malefice a Noii Ordini Mondiale? Exista vreo legatura intre OZN-uri , Extraterestrii si Vatican, stiut fiind ca de curand Vaticanul a recunoscut ca extraterestrii sunt fratii nostri? Este exorcismul un efort inutil , iar practica acestuia a dus adeseori la moartea posedatului? Ce secrete  detine Vaticanul despre viitorul lumii?Interesul tot mai mare in ceea ce priveste astronomia, legatura Vaticanului cu Telescopul Hubble si alte telescoape de pe Pamant, sunt o dovada ca acesta este constient ca Planeta X se indreapta spre Pamant?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care pun presiune asupra Vaticanului,probabil ca si tu,ai o anumita intrebare in privinta acestor secrete,astfel ca se ridica o intrebare comuna:cum am putea afla adevarul,cum am putea avea acces asupra adevarului? Simplu:in primul rand,sa avem acces asupra arhivelor Vaticanului,dar chiar si asa,tot ne-am lovi de un obstacol,ar trebui sa cunoastem limba latina sau limba in care documentele antice au fost scrise.
                                                                        


Arhivele Vaticanului sunt si au fost una dintre curiozitatile oamenilor, fiecare persoana dorind sa citeasca sau macar sa vada textele secrete care, daca ar fi facute publice, ar schimba omenirea complet sau chiar ar distruge-o. Tocmai de aceea, din secolul XVIII, niciun Papa nu a mai permis nimanui sa ajunga la documentele secrete care nu au voie sa vada lumina zilei.
In secolul XVIII unul dintre cardinalii care conduceau Sacra Paenitentiaria a interzis accesul la texte. In cartea “Blestemul manuscrisului”, aparuta la editura Tritonic, sub semnatura lui Bogdan Hrib si Razvan Dolea, se dezbate exact acest subiect. Conform autorilor, dezvaluirea continutului textelor nu ar avea impact neaparat asupra laturei spirituale a omului, ci fata de istorie, rescriind trecutul.
Motivele nu au fost foarte clare, insa un alt prelat al acestui ordin, Gabriele Ferretti (1852-1860), a spus ca “textele secrete distrug omenirea daca sunt facute publice”.

Pana la aflarea continutului textelor din arhivele Vaticanului cercetatorii nu pot decat sa faca speculatii conform carora ele ar contine informatii socante cum ar fi intalniri istorice cu alte civilizatii cosmice si chiar povesti despre civilizatii disparute de pe pamant.

Vaticanul ar mai detine secrete tehnologice precum cronoportarea, teleportarea sau levitatia, despre care se crede ca ar fi fost descoperite candva si tainuite cu grija, in catacombele Vaticanului. De asemenea, Sfantul Scaun ar mai ascunde adevarul despre inceputurile crestinismului care,  daca ar fi dezvaluite ar zgudui insasi fundamentele acestei religii si ar putea schimba din temelii nu doar istoria lumii , ci si perceptia noastra despre fenomenul religios. De-a lungul timpului, arhivele Vaticanului au fost accesibile doar prelatilor catolici. In 1881 s-a permis si anumitor savanti si teologi sa le cerceteze. Aceste arhive nu sunt pentru publicul larg, iar pentru a le cerceta sunt necesare aprobari speciale din partea Consiliului Cardinalilor. Motivul invocate de catre Vatican este acela ca documentele, multe foarte vechi, s-ar putea deteriora.
                                                                       
Nu spun ca unele documente,carti vechi,nu prezinta acest risc,totusi,din moment ce cardinalii,prelatii pot folosi documentele si cartile respective,(desi prezinta risc de deteriorare),inseamna ca accesul ar putea fi oferit si altora,insa,asa cum spuneam,motivele care stau in fata accesului la aceste carti si documente,in realitate este altul,si nu este vorba aici de deteriorare ci de secretizare!

 Interesant este ca,oricat de mult s-a dorit aceasta secretizare,unele adevaruri tot au iesit la suprafata.

1) Limba latina se trage din limba romana.


Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea şi omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a făcut recent o afirmaţie care a şocat lumea academică şi nu numai. El a declarat că latina cultă se trage din limba română străveche, nu invers, cum se credea până acum!
Într-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, în decembrie 2012, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea , unul din oamenii care au avut acces la cei 230 de kilometri de rafturi cu cărţi din arhiva bibliotecii Vaticanului şi fost membru al Comisiei Teologice Internaţionale, a făcut o declaraţie şocantă: “Chiar dacă se ştie că latina e limba oficială a Bisericii Catolice, precum şi limba Imperiului Roman, iar limba română este o limbă latină, mai puţină lume cunoaşte că limba română, sau precursoarea sa, vine din locul din care se trage limba latină, şi nu invers. Cu alte cuvinte, nu limba română este o limbă latină, ci mai degrabă limba latină este o limbă românească. Aşadar, vreau să-i salut pe oamenii din Munţii Bucegi, din Braşov, din Bucureşti. Voi sunteţi cei care aţi oferit un vehicul minunat lumii occidentale (limba latină - n.r.)”  Această declaraţie o puteţi vedea in clipul video postat mai jos, minutele 52.30 - 53.11
                                                                                   

Cu alte cuvinte, teoria conform căreia romanii au cucerit o parte din Dacia, iar dacii, inclusiv cei din teritoriile necucerite de Roma, şi-au abandonat limba strămoşilor lor şi au început să vorbească latina e falsă. Conform declaraţiei lui Ledwith, la întâlnirea lor cu romanii, dacii nu au avut nevoie de translatori: vorbeau deja limba din care se născuse chiar latina. Din această perspectivă, românii apar drept unul şi acelaşi popor cu dacii, continuatorii direcţi şi legitimi ai acestora. Mai mult, ar rezulta că şi romanii ar fi fost neam tracic. Menţionăm că Miceal Ledwith este o personalitate irlandeză care nu are interese personale în România.
Un studiu de paleogenetică, realizat între anii 2003-2006, a arătat că, genetic, suntem daci, iar teoria latinizării făcute de Imperiul Roman este falsă.

2)Vaticanul recunoaste existenta extraterestrilor

Reverendul Jose Gabriel Funes, directorul Observatorului de la Vatican, a declarat că datorită mărimii universului este posibil să existe şi alte forme de viaţă în afara Pământului, unele chiar inteligente.
Dacă există viaţă şi pe alte planete, este tot creaţia lui Dumnezeu.
Astronomul-şef de la Vatican, părintele Gabriel Funes a afirmat într-un articol că fiinţele inteligente create de Dumnezeu ar putea să trăiască şi în alte locuri în afară de pământ.
Astronomul a precizat că "este posibil să crezi in Dumnezeu şi în extratereştri. Creştinii pot admite existenţa altor lumi şi a altor forme de viaţă, chiar şi a celor mai evoluate decât noi, pământenii, fără ca astfel să pună sub semnul întrebării credinţa în Creaţie, Întrupare sau în Mântuire".
Jose Gabriel Funes a declarat că existenţa unor civilizaţii extraterestre este plauzibilă: "Desigur, într-un Univers atât de mare nu poţi exclude această ipoteză. Aşa cum există o multitudine de creaturi pe Pământ, pot exista alte fiinţe, chiar inteligente, create de Dumnezeu".


„De ce să nu vorbim despre un «frate» extraterestru?“, s-a întrebat retoric astronomul-şef al Vaticanului. 
„Ar fi şi el o componentă a creaţiei“, a adăugat Funes subliniind în continuare chiar posibilitatea ca rasa umană să fie „oaia pierdută“ a universului. „Ar putea exista alte fiinţe care au rămas pe deplin prietene cu creatorul lor“, a semnalat Funes. În acest caz, ele n-au comis păcatul originar, ca oamenii, şi astfel nu au nevoie de mântuire.

De cealaltă parte, dacă şi alte forme inteligente de viaţă au luat-o pe căi greşite, la fel ca rasa umană, atunci întruparea (revenirea pe Pământ a lui Iisus, pentru a răscumpăra păcatele oamenilor) le va ajuta şi pe acestea, deoarece „întruparea este un eveniment total unic“,a explicat Funes.

În calitate de astronom, el a spus că cea mai plauzibilă teorie care înfăţişează naşterea universului este cea a Big-Bang-ului, însă este de părere că nici această explicaţie nu pune piedici credinţei în Dumnezeu. „Dumnezeu este creatorul lumii. Există un plan în spatele creaţiei. Nu suntem copiii unui accident. Dumnezeu este creatorul universului, iar noi nu suntem produsul unei întâmplări, ci copiii unui părinte bun, care are în minte un proiect de iubire pentru noi“, a declarat Jose Gabriel Funes, argentinian de origine.
                                                                       
 3)Vaticanul are legaturi cu societatile secrete si urmareste implementarea Noii Ordini Mondiale
      Da,stiu ca pe unii s-ar putea sa-i socheze ceea ce spun,tocmai de aceea voi aduce in sprijinul afirmatiilor mele,si dovezile necesare.

De-a lungul anilor, in Vatican s-au infiltrat Illuminati. Acest fapt este usor de dovedit, deoarece in 1738 Papa Clement al XII-lea a emis un ordin papal care spunea ca orice catolic care va deveni mason va fi excomunicat – o pedeapsa extrem de serioasa. In 1884, Papa Leon al XIII-lea a emis o proclamatie in care se afirma ca Masoneria era una dintre societatile secrete care incerca sa “reanvie obiceiurile paganilor” si sa “stabileasca regatul lui Satan pe pamant”.
                                                                                                                                            

In cartea sa “Crucea franta”, Piers Compton urmareste infiltrarea Illuminati in Biserica Catolica. El a fost cel care a inteles ce inseamna ochiul a-tot-vazator din interiorul triunghiului, care a fost folosit ca sigiliu la Congresul impartasaniei de la Philadelphia din 1976, ca timbru emis de Vatican in 1978, anuntand astfel victoria finala a organizatiei Illuminati asupra lumii. Domnul Compton afirma ca Papa Ioan al XXIII-lea avea incrustat pe crucea personala “ochiul a-tot-vazator introdus intr-un triunghi”. Compton este convins ca sute de preoti catolici, episcopi si cardinali sunt membri ai societatilor secrete.
“Jurnalul Italiei” citeaza un articol care contine o lista cu mai mult de 70 de persoane oficiale ale Vaticanului, inclusiv secretarul particular al Papei Paul al VI-lea, directorul general al postului de radio al Vaticanului, Arhiepiscopul de Florenta, prelatul de Milano, editorul asistent al ziarului Vaticanului, cativa episcopi italieni si abatele Ordinului St. Benedict. Acestia sunt numai cei cunoscuti in Italia.
                                                           
                   
Parerea generala este ca si fostul papa, Ioan Paul al II-lea este membru Illuminati. Cea mai buna dovada a infiltrarii este faptul ca pe 27 noiembrie 1983, Papa a retractat toate interdictiile impotriva Francmasoneriei si a permis catolicilor, dupa cateva sute de ani, sa devina din nou membri ai societatilor secrete, fara sa se teama ca vor fi excomunicati. Se pare ca Illuminati si-au atins scopul, reusind sa-si puna omul lor la carma papalitatii. 
   Si pentru ca acest tablou sa devina si mai clar,trebuie mentionat faptul ca Vaticanul doreste implementarea Noii Ordini Mondiale.     
Vaticanul a cerut reforme radicale în economia mondială şi înfiinţarea unei autorităţi globale, etice, care să conducă sectorul finan­ciar. Într-un document de 18 pagini, Consiliul Pontifical pentru Dreptate şi Pace al Vaticanului cere înfiinţarea unei „autorităţi supra­naţionale” active la nivel global şi cu „jurisdicţie universală” pentru a dirija politicile şi deciziile econo­mice.
O astfel de autoritate ar trebui să înceapă cu Naţiunile Unite – ca punct de referinţă, dar să devină mai târziu independentă şi să deţină pârghiile legale pentru a împiedica ţările bogate să exercite „o putere excesivă asupra statelor mici”.
                                                             
O secţiune a documentului explică de ce a crezut Vaticanul că ar fi necesară o reformă a economiei mondiale  şi de ce solicită reforme specifice, ca, de exemplu, taxarea tranzacţiilor financiare. Textul precizează, totodată, că lumea are nevoie de un „sistem de guvernământ pentru economia şi finanţele interna­ţionale, un set minim de reguli comune pentru administrarea pieţei financiare mondiale”, o anumită formă glo­bală de management monetar  şi un organism care să îndeplinească funcţia unei „bănci centrale”, care să regleze sistemul şi fluxul tranzacţiilor monetare, similar băncilor centrale naţionale. 
Vaticanul recomandă ca „aceasta transformare să se realizeze treptat, în baza unui transfer echilibrat al puterii  fiecărei naţiuni către o autoritate mondială şi unor autorităţi regionale.
”Se afirmă: ,,acest lucru este necesar într-o vreme în care dinamismul societăţii umane, economiei şi  progresului tehnologic depăşeşte  graniţele, care oricum sunt deja foarte erodate în această lume pe cale de globalizare.” Propunerea vine în urma apelului făcut de Papa Benedict în enciclica din anul 2009 intitulată „Caritas in Veritae”, prin care susţinea „înfiinţarea unei reale Autorităţi Politice Mondiale”.
As fi vrut sa postez clipul in care Vaticanul confirma dorinta de a fi implementata o noua ordine mondiala,insa nu stiu din ce motiv nu mi se permite sa postez acest clip,in schimb,va voi oferi linkul clipului respectiv http://youtu.be/VrLLgo6i9XQ  
In mod similar mi se intampla si cu interviul acordat de Jordan Maxwell,in care ne explica care este cea mai veche si puternica societate secreta din istoria omenirii http://youtu.be/9OCoLdsEJpU  puteti folosi acest link.
 Asa cum spuneam la inceputul articolului,secretele Vaticanului starnesc curiozitatea si imaginatia celor mai multi dintre noi,si oricat de mult ne-am bate capul sa patrundem macar putin "pe gaura cheii" pentru a afla adevarul,multele intrebari vor continua sa existe:
De ce tocmai Mussolini a fost cel care a fondat Cetatea Vaticanului? Care au fost, în realitate, „tacerile“ papei Pius al XII-lea în privinţa nazismului? Cine a vrut să-l asasineze pe Ioan Paul al II-lea? Ce cuprindea al treilea secret de la Fatima? Este Giulgiul din Torino autentic?   

Vaticanul este cel mai mic stat din lume din punct de vedere teritorial, dar cu o mare importanţa spirituala şi chiar politica. De numele acestui stat, al carui suveran este papa, s-au legat de-a lungul timpului numeroase scandaluri care au devenit materie prima în construirea a nenumarate teorii conspiraţioniste. Prestigiul şi puterea Vaticanului au atras în mod inexorabil atenţia vanatorilor de senzaţional.
 Aşadar, în accepţia comuna, Vaticanul este o patrie a misterului, complotului şi mistificarii,insa cred cu convingere ca timpul va dovedi cu siguranta CE ESTE CU ADEVARAT VATICANUL!


                                                                        

                                                                                                                                                        

 




Comentarii

  1. Salutul
    GRAND MARE
    MAESTRU! În ceea ce priveºte VOASTRĂ DEVENI
    Membru al Comisiei
    Iluminații MARI, vă invităm. Fi
    o parte din ceva
    profitabile si speciale
     BUN VENIT IN LUMEA

    Iluminaților). Ești om politic,
    INGINER, doctor,
    Entertainer, MODEL, GRADUATE / student,
    SAU AVETI IT IN
    Minte pentru a extinde afacerea dvs. sa deveniti
    Gânditorilor.
    Este pertinent să știe, de asemenea, că pentru a deveni
    membru, tu
    Va oferi suma de 100 000 $,, 000. 00 Pe măsură ce
    membru al Illuminati
    salariul lunar. Vă rugăm să fie o parte din acestea
    DE AUR
    "oportunitate" Marea Illuminati
    Organizație te face bogat
    și celebru în lume, te va scoate
    de la rădăcină de iarbă
    și te duc la o înălțime mai mare au fost aveți
    lung aspira sa fie
    și împreună vom domni lumea cu
    mare și puternic
    puterea Illuminati, viață lungă și
    prosperitate aici, pe pământ, cu
    viața veșnică și jubilare. e-mail-ne pe worldwideilluminati005@gmail.com
    dacă sunteți interesat .
    completați formularul de mai jos
    Numele complet………………………………
    Țara ....................................... Statul de
    origine………………………. Data de
    naștere………………………….
    Sex……………………………………….
    Adresa……………………………….
    ....................................... .. Telefon E-mail
    adresa…

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga. Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete. Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei. Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis. Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o. Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi lua

Intrebari legitime despre reincarnare

Nu voi relua in amanunt ideea reincarnarii,pentru ca despre acest fapt am mai scris detaliat in articolul "Reincarnarea -un adevar tinut sub cheie chiar de biserica". Astazi mi-am propus sa abordez ideea reincarnarii din perspectiva numeroaselor intrebari pe care multi dintre voi le aveti. 1)Cum se produce reincarnarea? Reincarnarea nu are loc imediat dupa ce murim si nu vom avea acelasi corp sau aceeasi identitate pe care am mai avut-o. Perioada intre moarte si reincarnare poate fi ,in functie de caz,scurta sau nu (in medie: cam 100-200 de ani). Spiritele inferioare revin mai repede decat cele mai "evoluate".. Important de retinut este ca nimeni nu poate "sari" peste acest lucru, reincarnarea este inevitabila (in cazul in care mai avem de invatat ceva sau in cazul in care mai avem de "platit" ceva).  Ne reintoarcem singuri? NU!Intotdeauna reintoarcerea se va face in grup,astfel incat "calatoria temporara" in planul fizic sa-s

HAARP- acum si in Romania!

  Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani. - Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla. -Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.     Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:) Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".  In urma cu cativ