Treceți la conținutul principal

SUA-ultimele clipe ale unei puteri mondiale sau ultimele clipe inainte de startul unei dictaturi mondiale?

Inca de cand a inceput asa zisa criza economica,ma asteptam sa aud declaratia oficiala a Casei Albe,declaratie continand  acest mesaj care marti 1 Octombrie 2013,a fost rostit chiar de presedintele Americii,Barack Obama:"Este un moment istoric,statul federal american,a intrat incepand de marti 1 octombrie,in somaj tehnic pentru prima data in ultimii 17 ani."
La putin timp dupa miezul noptii,Barack Obama scria pe Twitter:"Au facut-o cu adevarat."
Casa Albă le-a ordonat agenţiilor federale americane luni, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, să-şi înceteze activităţile, deoarece Congresul n-a reuşit să voteze un buget înainte de ora limită
Marţi, 1 octombrie, s-a încheiat în Statele Unite anul bugetar. Dacă membrii Congresului nu reuşesc, în aceste ultime ore, să găsească un compromis privind finanţarea provizorie a administraţiei federale, se poate repeta o experienţă trăită în urmă cu 17 ani: Government Shutdown.
Trebuie sa mentionam aici un detaliu important,cheltuielile zilnice ale Guvernului federal se ridică la o medie de 60 de miliarde de dolari. Din mai, se arată în scrisoarea trezorierului şef Lew, Ministerul de Finanţe aplică "măsuri extraordinare" pentru a păstra datoria naţională sub pragul superior. Între aceste măsuri se numără amânarea plăţii pensiilor.
Totusi,cat de grava e situatia SUA desi cei mai multi dintre noi stiu ca America este datoare vanduta Chinei?
  Haideti sa facem un scurt istoric economic:
Aurul si actiunile minelor de aur sunt sub 1% din totalul finantelor lumii,in anul 2010 SUA avea numai 2,7miliarde de dolari in aur,asta inseamna ca 25% din economiile americanilor sunt in trezoreria SUA sau in obligatiuni.50% din economiile americanilor sunt tinute in valori ce sunt afectate de inflatia dolarului,ceea ce spune ca zilele dolarului sunt numarate.Ca si cum nu era suficient,SUA datoreaza Chinei un imprumut pe care nu mai are cum sa-l achite,potrivit agentiei de rating financiar din China,SUA a intrat in incapacitate de plata!Asa ca,datoria SUA este o povara greu de suportat pentru americani,la începutul lui 2011 Statele Unite datorau Chinei nu mai puţin de 900 miliarde de dolari,suma insa a crescut intre timp.
Datoria publică a Statelor Unite ale Americii a ajuns la 70.000 de miliarde de dolari, sumă de şase ori mai mare decât cea declarată oficial, potrivit unui studiu realizat de către un profesor de economie de la Universitatea din California, citat de Russia Today.
Aspectul deosebit al studiului profesorului american James Hamilton este acela că rezultatele sale sunt bazate pe analizarea unor date care nu au fost făcute publice.
De la începutul crizei financiare, în anul 2008, datoria SUA a crescut de la 5.000 de miliarde de dolari la 12.000 de miliarde de dolari, valoarea sa estimată oficial în anul 2013.
Potrivit unui alt specialist în domeniu, Laurence Kotlikoff, fost consilier economic al preşedintelui Ronald Reagan, datoria publică americană este chiar mai mare.
"Dacă aduni toate promisiunile care au fost făcute pentru cheltuieli, inclusiv cheltuielile legate de apărare, şi scazi toate taxele pe care te aştepţi să le colectezi, diferenţa este de 211.000 de miliarde de dolari. Aceasta este prăpastia fiscală", explică Kotlikoff.
                            

Potrivit National Debt Clock, ce contorizează în timp real datoria publică a Statelor Unite, aceasta a ajuns în prezent la suma de 16.800 miliarde de dolari, deci de peste 53.000 de dolari pe cap de locuitor.

Topul celor mai mari creditori străini ai SUA:

Pe primul loc în topul celor mai importanţi creditori străini ai SUA rămâne şi la ora actuală China care deţinea, în luna mai a acestui an, obligaţiuni în valoare de 1.315,9 miliarde de dolari, din totalul de 5.678,4 miliarde de dolari.

Suma este cu aproape 152 de miliarde de dolari mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor făcute publice de către reprezentanţii Trezoreriei americane.

1. China - 1.1315,9 miliarde dolari

2. Japonia - 1.111 miliarde dolari

3. Exportatorii de petrol (Ecuador, Venezuela, Indonezia, Bahrein, Iran, Irak, Kuwait, Oman, Qatar, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Algeria, Gabon, Libia, Nigeria) - 266,3 miliarde de dolari

4. Brazilia - 255,5 miliarde dolari

5. Centrele Bancare Caraibiene - 253,2 miliarde dolari

6. Taiwan - 189,4 miliarde dolari

7. Elveţia - 187 miliarde dolari

8. Belgia - 171 miliarde dolari

9. Marea Britanie - 155,2 miliarde dolari

10. Rusia - 150,9 miliarde dolari
Ce parere aveti? America se regaseste in sloganul care a consacrat-o atatia ani,"Visul american?"
                       
Chiar daca ai fi orb,si cineva ti-ar citi statisticile si "climatul"care din 2001 domina America,ai concluziona ca situatia Americii,care candva insemna o putere mondiala,nu este deloc buna!
Multi analisti,chiar FMI se asteapta ca falimentul SUA sa provoace o noua criza economica mondiala care va fi mult mai devastatoare decat cea anterioara.
ACESTA ESTE ADEVARUL GOL GOLUT???
Aparent,multi am fi tentati sa credem ca SUA se va prabusi,in realitate,ceea ce vedem, nu este decat un joc din culise,bine regizat,cu scopul de a se implementa ceea ce se doreste cu ardoare,de atat de mult timp:
O NOUA ORDINE MONDIALA!
Va amintiti 11 septembrie?
Cu siguranta,nu poti uita acest eveniment care a schimbat intreaga lume si mai ales America!
Imagineaza-ti ca esti cetatean american,si printr-un sondaj,ti se pune urmatoarea intrebare:
"Crezi ca este bine sa monitorizam ,pentru a ne proteja de teroristi,fiecare cetatean al SUA,astfel incat in aeroporturi,gari,domiciliu,fiecare cetatean sa fie verificat minutios?"
Probabil ca ai fi impotriva acestei legi,mai ales ca ti se va spune ca oricare cetatean care pare suspect,poate fi arestat fara mandat,si chiar iti poate fi perchezitionat automobilul sau locuinta.
Dar,la scurt timp,"are loc un atentat terorist" in care multi oameni isi pierd viata,unele fiindu-ti chiar rude.
Esti din nou intrebat,daca esti de acord cu ceea ce discutam anterior,care ar fi raspunsul tau?
Vei spune Da!??? Ok,in acest caz,este bine sa stii ca "asa zisul atentat din 11 septembrie 2001 a fost regizat in asa fel incat guvernul american sa primeasca unda verde in doua domenii:
1)Afganistan
2)Incalcarea flagrant-legala a drepturilor cetatenilor americani

Sa-i bag undeva pe cei care cenzureaza tot ceea ce vrem noi sa postam pe internet!!!!
Vroiam sa postez un alt clip care descrie in mod detaliat planul marsav ce a fost pus la punct de guvernul SUA,plan care arata ca totul a fost o treaba din interior;WTC7 a fost demolat fara sa intre vreun avion in cladire,pur si simplu,"dadea mai bine pe sticla",asa ca au demolat cladirea fara nici un motiv!
Chestia asta cu cenzuratul ma scoate din sarite enoooorm de mult,cand cenzurezi,nu faci decat sa alimentezi si mai mult emotiile,sentimentele,si idealurile unui om,de aceea,va spun voua,celor care va ocupati cu cenzuratul:"MA DOARE DREPT UNDEVA DE CENZURA VOASTRA,AZI MA CENZURATI PE MINE,MAINE VA TREBUI SA CENZURATI 10,100,1000,10000....ce veti face?Ii veti cenzura pe toti??? Chiar daca o veti face,ne vom intoarce la metoda clasica care a dat rezultate 100% in diferite revolutii;TRANSMITEM MESAJUL DIN GURA IN GURA sau...MANIFESTE(astazi pliante)
Asa ca...lasati-ma naibii in pace sa spun ceea ce am de spus,pot sa o fac si altfel,dar n-o sa va placa!!!
Tind sa cred ca ceea ce vrea sa faca guvernul SUA ,este sa inlocuiasca dolarul cu o alta moneda,desi unii sunt de parere ca asta nu se va intampla niciodata deoarece exista o lege care stopeaza inlocuirea dolarului.
Totusi,asa cum era de asteptat,China solicită supraveghere internațională asupra dolarului american și sugerează înlocuirea sa total, prin introducerea unei monede globale unice.Zero Hedge raportează:
"Avidă de putere, China spune „că are tot dreptul de a solicita SUA rezolvarea problemei datoriilor sale” și solicită o nouă monedă de rezervă globală .China a lansat o pagină editorială nimicitoare în cadrul Xinhua, agenţia oficială de ştiri din China, în care autorii nu se feresc să critice jignitor datoria acumulată de SUA ca urmare a scăderii bruște a indicelui bursier S & P (S&P 500 este un indice bursier care conține 500 de companii publice mari, majoritatea americane. Indicele este realizat de compania Standard & Poor’s, divizie a McGraw-Hill.),declarând un adevărat război de cuvinte violente între superputerea ascendentă şi cea descendentă.
Printre alegeri selective: „Dagong Global, o tânără agenţie de rating din China, a umilit obligaţiunile Trezoreriei SUA la sfârşitul anului trecut, mişcarea sa fiind privită încă de pe atunci cu un sentiment de aroganţă şi cinism de către unii comentatori din Vest. Acum, S & P a dovedit că omologul său chinez nu a făcut decât să spună „urâtul adevăr” investitorilor de pe tot globul”. „China, cel mai mare creditor și unica superputere a lumii, are tot dreptul să solicite acum Statelor Unite să își remedieze situația gravă a datoriilor şi să garanteze siguranţa dolarului Chinei.” Comentariile nu se opresc aici, „[SUA] ar trebui, de asemenea, să renunțe la vechea sa practică de a permite politicii sale electorale interne să ia economia mondială ca ostatic şi să nu se mai bazeze pe buzunarele groase ale ţărilor excedent majore pentru a compensa deficitele sale perene.”
China are astfel oportunitatea de a oferi Statelor Unite o mică prelegere asupra modului lor de viaţă deteriorat: „Toţi americanii, atât politicienii cât şi cei de pe centura Main Street, trebuie să faceți ceva serios în căutarea sufletului vostru pentru a mai putea aduce ţara înapoi de la un potenţial abis financiar .” Şi, în fine, China reamintește a cui monedă de rezervă este mai mare: „Ar trebui să se introducă supravegherea internaţională cu privire la problema dolarului SUA şi să se aibă în vedere opțiunea introducerii unei monede noi, stabile şi securizate ca rezervă globală, evitându-se astfel orice catastrofă cauzată de orice ţară.”
                                                                  
In acest climat,deloc prielnic SUA si Corporatiilor care conduc lumea din umbra,ne asteptam la orice scenariu diabolic,ce ar putea fi pus in scena.De cativa ani incoace,tot auzim de cipuri RFID,in martie 2010, SUA a adoptat o lege privind sănătatea care prevede obligativitatea implantării cu microcipuri RFID a tuturor cetăţenilor americani până în anul 2013. Dincolo de pretinsele „intenţii bune” (în realitate, goana după profit) ale corporaţiilor producătoare şi distribuitoare de dispozitive RFID, această tehnologie – extrem de invazivă asupra vieţii umane şi a trupului – merită să fie studiată cu foarte multă atenţie. Dezvăluiri cutremurătoare recente au arătat faptul că unul dintre scopurile urmărite de „elita” satanică mondială este controlul total şi permanent al populaţiei pământului şi în acest sens una dintre modalităţile predilecte pentru a reuşi aceasta este introducerea pe scară largă a implanturilor cu microcipuri RFID. Nick Rockefeller, membru important al „elitei iluminate”, care conduce din umbră planeta Pământ, a recunoscut acest plan criminal în conversaţiile avute cu regizorul american Aaron Russo, care a făcut dezvăluiri în anul 2008 despre conspiraţia cumplită împotriva umanităţii a francmasonilor elitiştii.



Potrivit cercetătoarei dr. Rauni Kilde, fost ministru al sănătăţii din Finlanda, SUA plănuieşte în secret implantarea cipurilor la nou-născuţi. Dr Kilde a precizat într-un articol distribuit doctorilor şi studenţilor la medicină: „fiinţele umane cărora li s-a implantat un microcip RFID pot fi urmărite oriunde. Undele lor cerebrale pot fi controlate prin comenzile unor supercalculatoare şi este posibilă chiar alterarea lor prin modificarea frecvenţelor. În cadrul experimentelor secrete cu privire la această tehnologie au fost folosiţi pe post de cobai, prizonieri, soldaţi, pacienţi ai instituţiilor mentale, copii handicapaţi, oameni surzi şi orbi, homosexuali, femei singure, persoane în vârstă, copii de şcoală şi oricare alt grup considerat „marginal” de către elita de experimentatori. Experienţele prizonierilor din Închisoarea Statală Utah (SUA) au fost publicate şi sunt foarte şocante pentru orice fiinţă umană înzestrată cu bun-simţ.”
Chiar şi cu 60 de ani în urmă, în  timpul războiului din Vietnam, se făceau experimente de control al emoţiilor umane prin intremediul tehnologiei RFID, soldaţilor americani fiindu-le implantate microcipurile denumite Rambo, cu scopul de a le amplifica fluxul de adrenalină din sânge. Potrivit spuselor dr. Carl Sanders, inventatorul IMI („intelligence manned interface biotic” – interfaţa electronică biotică implantată în fiinţele umane), controlul şi influenţarea comportamentului subiecţilor umani prin intermediul dispozitivelor RFID a fost una dintre tehnicile testate în timpul războiului din Irak.
Supercalculatorul de 20 de miliarde biţi pe secundă care este amplasat la sediul NSA (National Security Agency – Agenţia Naţională de Securitate), cu ajutorul unui sistem de supraveghere la distanţă (Remote Monitoring System –  RMS), a putut „să vadă şi să audă” ceea ce soldaţii, cărora li se implantaseră cipuri, trăiau pe câmpul de luptă.                                      

Atunci când un microcip de 5 micrometri (diametrul unui fir de păr este de aproximativ 50 de microni) este implantat în nervul optic, acesta recepţionează impulsurile neuronale ale creierului, care codifică într-un anumit mod percepţiile senzoriale şi experienţele pe care le trăieşte fiinţa umană respectivă. Odată ce au fost transferate şi stocate într-un calculator, aceste neuro-impulsuri pot fi retransmise în creierul persoanei respective prin intermediul microcipului, pentru a fi reexperimentate. Folosind RMS, un calculator aflat la sol poate trimite mesaje electromagnetice sistemului nervos uman influenţând acţiunile subiectului. Prin RMS, persoanelor sănătoase li se pot induce halucinaţii şi se pot confrunta cu fenomene stranii, cum ar fi acela de a auzi voci. Stimularea electromagnetică poate de asemenea modifica undele cerebrale ale unei persoane, afectând activitatea musculară şi conducând la crampe foarte dureroase.
Dacă oficialii de la Washington nu spun nimic despre aceste lucruri cutremurătoare care sunt în legătură cu tehnologia RFID, merită să ne întrebăm oare ce intenţii cumplite se pot ascunde, de fapt, în spatele „grijii pentru siguranţa sănătăţii cetăţenilor”?
Având în vedere aspectele foarte importante pe care le implică tehnologia RFID, legislaţia cu privire la cipuri şi implantarea lor la oameni ar trebui să fie clară şi suficient de complexă pentru a proteja interesele cetăţenilor, dar în schimb ea lipseşte aproape cu desăvârşire.
În spiritul aroganţei specifice ideologiei masonice luciferiene, Guvernul american vrea să facă experimente de control total al populaţiei prin intermediul cipurilor RFID, manipulându-şi cu neruşinare cetăţenii, fără să pomenească nimic despre pericolele reale ale acestei tehnologii revoluţionare de supraveghere.
Dacă studiem cu atenţie această lege ne dăm seama că Guvernul american nu are, de fapt, intenţia de a pune pe primul loc siguranţa cetăţenilor săi, printr-o cercetare adecvată a tehnologiei RFID, ci doar de a oferi un cadru propice pentru punerea în practică a planurilor satanice ale elitei masonice. În cadrul Legii HR3200, se specifică faptul că americanii vor trebui„să accepte implantul unui dispozitiv medical de clasa a 2-a (adică cipul RFID) care va fi conectat atât la contul bancar, cât şi la registrul tuturor datelor  privind sănătatea fiecărui individ, cu scopul de a se alinia la planul pentru sănătate al Guvernului, fără a fi luat în considerare dacă regularizările finale au fost încheiate.”
Scurt istoric al legii HR3200
Anul 2004: Dispozitivele implantabile de clasa a II-a (cipuri RFID) primesc aprobarea FDA (Administraţia pentru hrană şi medicamente) împreună cu sistemul Verichip VeraMed (singurul sistem RFID care a primit aprobarea FDA) pentru înregistrarea electronică a dosarelor pentru sănătate. În Legea pentru Hrană, Medicamente şi Cosmetice este precizat că un dispozitiv implantabil de clasa a II-a este „un sistem transmiţător de radio frecvenţă implantabil, folosit pentru identificarea pacienţilor şi stocarea unor informaţii asupra sănătăţii lor”.
Anul 2009: Legea pentru recuperare şi reinvestiţie a autorizat repartiţia a 23 miliarde de dolari ca fonduri de investiţie pentru tehnologia informaţiei (IT) pentru siguranţa sănătăţii. În acelaşi an, compania VeriChip (singurul microchip RFID care a primit aprobarea FDA) a relansat sistemul electronic pentru înregistrarea infomaţiilor asupra sănătăţii. Acesta este un sistem format din microcipuri RFID implantabile, din scanere folosite pentru citirea acestora (care se precizează că vor fi date personalului medical de la secţia de urgenţe) precum şi din fişiere electronice cu date personale asupra sănătăţii care vor fi disponible pe internet.
Legea HR3200 a fost aprobată de către Senat şi semnată de preşedintele Obama la data de 23 martie 2010.                                                              
Într-o lume în care cheia, paşaportul şi portofelul nu îşi mai au rostul, oamenii vor putea fi urmăriţi şi controlaţi oriunde vor merge. De mai bine de zece ani există avertismente cu privire la implantarea de microcipuri la oameni, însă aceste informaţii au fost luate de mulţi drept paranoia sau science fiction. Iată că astăzi se dovedeşte că toate acestea sunt reale; numărul oamenilor implantaţi a ajuns deja la câteva zeci de mii.
În Australia, personalul bancar este deja implantat cu microcipuri din oficiu, la fel şi militarii. La Washington a fost demarat de câţiva ani un program pilot pentru cei fără adăpost. Acesta vizează implantarea cu cipuri a persoanelor fără adăpost, pentru ca poliţia şi asistenţii sociali să îi poată localiza şi să le urmărească acţiunile. Conform autorităţilor, ,,aceasta este o ocazie rară de a utiliza tehnologia de vârf pentru a satisface două obiective ale societăţii: a-i ajuta mai bine pe cei abandonaţi, sporind în acelaşi timp gradul de securitate al oraşelor.” Pornind de la un număr iniţial de câteva zeci de persoane, sistemul poate fi apoi cu uşurinţă extins.
Începând cu 2005, s-a trecut la faza a doua a proiectului: transmiterea wireless (fără fir), către baze de date centralizate, a informaţiilor despre localizarea celor fără adăpost care au fost implantaţi cu cipuri de identitate. Purtătorul de cuvânt al Asociaţiei celor fără adăpost estimează că în SUA sunt între 2,3 şi 3,5 milioane de persoane aflate în această situaţie şi că acest sistem ar putea fi uşor implementat pentru toate aceste persoane. ,,Ne-am exprimat în favoarea acestei idei, dar numai în condiţiile în care programul include protejarea intimităţii,” au spus reprezentanţii asociaţiei. Despre ce intimitate mai poate fi vorba?
Tind sa cred ca ceea ce vedem la ora actuala,luand in calcul si pregatirile FEMA ,unde exista peste 800 de lagare de concentrare in Statele Unite ,toate pe deplin operationale si gata sa primeasca, prizonieri,exista pentru un scop bine definit! Aceste lagare au tot personalul instalat impreuna cu gardieni . Dar toate sunt goale… Taberele au toate facilitatile de cale ferata, precum si drumuri care duc la si de la locurile de detenție. Multe dintre ele au de asemenea un aeroport in apropiere. Majoritatea taberelor pot gazdui o populație de 20.000 de prizonieri. In prezent, cea mai mare este in Fairbanks, Alaska. Facilitatea de Alaska este o facilitate masiva de sanatate mintala și poate stoca aproximativ 2 milioane de oameni.
Aceste tabere sunt operate de catre F.E.M.A. Federal Emergency Management Agency este o agenție a Departamentului pentru Securitate Internă (US Department of Homeland Security) cu scopul principal de a coordona activitatile in caz de situatii de urgenta in urma dezastrelor naturale pe teritoriu SUA. Homeland Security este definit in mod oficial de catre Strategia Nationala de Securitate ca “un efort national concentrat pentru a preveni atacurile teroriste din Statele Unite, reducerea vulnerabilitatii Americii la terorism, si pentru a minimiza daunele de la eventualele atacuri care apar”.Putina lume stie insa ca Homeland Security este o entitate privata ce nu se supune Congresului american.  Exista conflicte intre organele de drept internațional (ratificate de SUA sau nu) si cele aplicate de Homeland Security. Un exemplu este noțiunea de combatant ilegal . Guvernul Statelor Unite a creat un nou statut, care se adreseaza prizonierilor capturati de catre o forta militara care nu sunt in conformitate cu conditiile Convenției.
Aceeasi agentie a achizitionat peste 100.000 de trenuri AutoMax. Aceste trenuri ( in varianta oficiala) sunt destinate pentru transportul autoturismelor fiind capabile sa transporte mai mult de 20 de automobile intr-un singur vagon… Ce face o agentie militara ce se “ocupa cu protectia oamenilor” cu aceste trenuri ? Nu cred ca se reprofileaza…
Foarte multe persoane nu vor da importanta faptelor ce se intampla in SUA insa trebuie urmarite astfel de actiuni pentru ca sunt premergatoare actiunilor intreprinse in intreaga lume. Sa nu uitam ca anul trecut s-a discutat despre un proiect de legi pentru intarirea securitatii UE si formarea unei posibile Armate Europene. Globalizarea ia noi forme iar controlul asupra populatiilor va atinge cote de neimaginat pentru majoritatea oamenilor. Probabil ca aceste coincidente au o explicatie logica ce nu are nimic de a face cu teoriile conspirationiste ce au fost lansate in jurul lor. Bineinteles ca si cele aproape un milion si jumatate de sicrie de plastic depozitate in mai multe locatii din SUA au o explicatie simpla ca si cele peste 600 milioane de gloante detinute de Homeland Security…
Un eveniment crucial se va intampla iar autoritatile iau masuri… tu ce faci intre timp ?
                             Falimentul SUA nu este altceva decat o numaratoare inversa!!!!
                                                                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga. Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete. Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei. Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis. Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o. Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi lua

Intrebari legitime despre reincarnare

Nu voi relua in amanunt ideea reincarnarii,pentru ca despre acest fapt am mai scris detaliat in articolul "Reincarnarea -un adevar tinut sub cheie chiar de biserica". Astazi mi-am propus sa abordez ideea reincarnarii din perspectiva numeroaselor intrebari pe care multi dintre voi le aveti. 1)Cum se produce reincarnarea? Reincarnarea nu are loc imediat dupa ce murim si nu vom avea acelasi corp sau aceeasi identitate pe care am mai avut-o. Perioada intre moarte si reincarnare poate fi ,in functie de caz,scurta sau nu (in medie: cam 100-200 de ani). Spiritele inferioare revin mai repede decat cele mai "evoluate".. Important de retinut este ca nimeni nu poate "sari" peste acest lucru, reincarnarea este inevitabila (in cazul in care mai avem de invatat ceva sau in cazul in care mai avem de "platit" ceva).  Ne reintoarcem singuri? NU!Intotdeauna reintoarcerea se va face in grup,astfel incat "calatoria temporara" in planul fizic sa-s

HAARP- acum si in Romania!

  Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani. - Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla. -Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.     Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:) Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".  In urma cu cativ