Treceți la conținutul principal

Proiectul Blue Beam-se fac teste la scara globala!

Zilele trecute,rasfoiam un ziar,cand am dat de un articol in care se vorbea despre anumite sunete ciudate care se aud pe intreg globul.
Desi mai citisem articole despre aceste sunete,trebuie sa recunosc ca de data aceasta articolul vorbea si despre zonele unde au fost ele semnalate;Australia,Noua Zeelanda,Belgia,Germania,Franta,iar recent,in noaptea de 18 septembrie 2013,in capitala Slovaciei,s-au auzit aceste sunete fiind considerate de cei care le-au auzit,ca fiind extrem de stranii!
Ulterior,am incercat sa vad daca si in tara noastra au fost semnalate aceste sunete,insa ceea ce am gasit sunt doar cateva clipuri postate pe youtube,neexistand informatii confirmate oficial.Cu toate acestea,chiar si asa,dovezile sunt suficiente,pentru ca daca comparam sunetele inregistrate in tara noastra (ce apar in clipurile postate) cu alte rapoarte provenite din alte tari,rapoarte ce au fost confirmate oficial de autoritati,sunetele sunt identice.
                                                                       Romania:
comparam cu sunetele inregistrate in alte colturi ale lumii:
Ok,ce sunt aceste sunete?De unde provin?
Daca aveti curiozitatea sa primiti raspuns la aceste intrebari,o sa va loviti de trei teorii: 1)Sunete ce provin din interiorul planetei noastre 
2)Sunete venite din spatiul cosmic 3)Teste ale proiectului Blue Beam
Nu spun ca nu pot fi luate in calcul primele doua teorii,desi SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) a receptionat unele sunete provenind din spatiul cosmic,insa,Proiectul Blue Beam este in opinia mea,explicatia cea mai plauzibila.
Dar ce este Proiectul Blue Beam?
Proiectul Blue Beam (Raza Albastră) este ultima teorie conspiraţionistă care pune într-o lumină negativă conducătorii din umbra al acestei lumi. Proiectul Blue Beam este continuarea a două experimente mai vechi, Philadelphia şi Montauk. Planul constă în a manipula omenirea cu privire la revenirea lui Iisus pe Pământ, creând un spectacol mondial cu ajutorul luminilor şi a laserelor.(sa nu trecem cu vederea si uriasul laser care se construieste la Turnu Magurele-cel mai mare laser creat vreodata)
Pulsul electronic fals îi va face pe oameni să creadă că Dumnezeu le vorbeşte. Cei din spatele acestei mari conspiraţii au pregătit proiectul în patru mari paşi:
1. Primul pas constă în falsificarea tuturor cunoştinţelor arheologice. Vor apărea diferite cutremure în diferite locuri de pe planetă care vor scoate la iveală diferite obiecte folosite pentru a justifica minciună. Falsificarea o să fie făcută în scopul de a face întreaga omenire să creadă că a înţeles eronat religia de-a lungul timpului. Aceste obiecte misterioase ce “apar” în urma cutremurelor nu sunt nimic altceva decât nişte falsuri ordinare dar care au obiectul de a manipula întreaga omenire.
Ne vom opri mai mult asupra modului în care această etapă este deja pusă în aplicare, pentru că am
asistat in anul 2007 la un astfel de „cutremur"… de data aceasta mediatic. În seara zilei de 26 februarie 2007pe toate posturile TV româneşti şi internaţionale James Cameron anunţa lumii că a descoperit «sarcofagul lui Iisus» şi al familiei sale.
.Iniţial am crezut că este vorba despre un nou film. La urma urmei cel care ne vorbea era un regizor, un creator de ficţiuni precum Terminator, Alien sau Titanic. De data aceasta însă James Cameron vorbea cu convingere despre o mare descoperire arheologică, despre dovezi ştiinţifice,despre testeADN şi statistici care puneau la îndoială chiar bazele religiei creştine
.Arheologii găsiseră 10 cutii cu oase pe care se aflau inscripţionate nume. Pe şase dintre ele se aflau nume cheie din Noul Testament:Joshua -Iisus, Maria, Iosif, Meriem - Maria Magdalena, Matei, Iuda. Despre celelalte patru nume care nu aveau atâta semnificaţie religioasă, James Cameron nu a amintit însă nimic.A susţinut doar că are dovada că acestea sunt oasele lui Iisus,ale mamei sale Maria, ale tatălui său Iosif, ale Mariei Magdalena(Meriem) - soţia sa conform testelor ADN realizate asupra oaselor şi fiului
lor – Iuda. Testele ADN puteau într-adevăr dovedi că oasele respective aparţineau unui cuplu care avea şi un copil, însă nu dovedeau că aparţin lui Iisus.În plus numele respective erau ceva comun în Ierusalimul
acelor vremuri. Erau întâlnite la fel de des cum am întâlni noi acum numele de Ion, Maria şi Gheorghe.
Pentru a elimina şi acest impediment din calea mistificării sale Cameron invocă părerea unui expert în
 probabilităţi, Andrey Feuerverger. Acesta calculează ce şansă există ca cele şase nume găsite pe sicriele de la Ierusalim să fi făcut parte din familia lui Iisus. O falsă problemă pentru că în realitate nu are cum să existe un sicriu al lui Iisus şi chiar dacă ar exista, statistica nu este relevantă pentru a o rezolva.
Răspunsul expertului contrazice teoria regizorului:statistic şansa este1 la 600. Iar acesta, în loc să
spună că în proporţie de 99% nu are cum să nu fie vorba de familia lui Iisus, spune că există totuşi o şansă!
În plus această manipulare atât de intens mediatizată este infirmată chiar de cel care a descoperit
osuarele, arheologul Amos Kloner. Într-un interviu publicat în Jerusalem Post, dar nu atât de intens mediatizat el spune: „"Ceea ce pretinde documentarul este un fals istoric.. Nu există un mormânt al familiei lui Iisus. Nici nu se putea face un astfel de mormânt, astfel încât să cuprindă persoane care au murit înlocuri diverse, la distanţe mari în timp."Cine are interesul ca lui James Cameron să i se acorde minute în şir de emisie pe toate canalele TV din lume, prezentând de fapt o ficţiune?Cine are interesul să mediatizeze atât de intens o aşa-zisă descoperire care atacă credinţa creştină?Aceiaşi care au conceput şi proiectul Blue Beam la a cărui punere în practică vedem că participă acum celebrul regizor.

2. Următorul pas va fi gigantul spectacol de lumini. Holograme optice 3D şi sunete, proiecţii de lasere cu multiple imagini holografice, toate acestea fiind produse cu ajutorul unor sateliţi speciali dar şi ajutorul unor lasere gigant doar pentru a păcăli mintea omului.
Crezi ca este exagerata ideea?Ei bine,deja se fac teste pe intreaga planeta in acest sens,si ca dovada,ne oprim la ceea ce s-a intamplat nu de mult in China,cand locuitorii din Huanshan City au ramas de-a dreptul socati dupa ce au fost martorii unui miraj spectaculos al unui oras fantoma, care a aparut pe malul raului Xin’an, unde de obicei nu se afla nimic.
Cladiri inalte, munti si copaci au aparut de nicaieri, din ceata groasa care s-a ridicat la apus din rau, in conditiile in care acolo nu exista nicio constructie. Martorii aparitiei fantomatice cred ca este vorba despre un oras dintr-o lume paralela.
Expertii care au analizat fotografiile si filmele facute de localnici au confirmat faptul ca niciuna dintre cladiri nu este deja prezenta in peisajul citadin obisnuit al zonei.

3. Pasul trei constă în inducerea telepatiei electronice pe două direcţii, comunicarea bidirecţională a semnalului şi utilizarea frecvenţelor joase şi foarte joase (ELF şi VLF). Undele ajung la oameni iar în capul lor mesajul este turnat, exact la fel cum se realizează un film.
Când proiectul o să fie activat, un mesia holografic dar adevărat pentru mintea umană, o să-şi facă apariţia în fiecare zonă religioasă. Acest “mesia” va reprezenta religia respectivă, adică Iisus pentru creştinism, Mohamed pentru islamism şi aşa mai departe.

4. Manifestări electronice universal “supranaturale” o să fie plănuite să amăgească cu următoarea iluzie: să facă omenirea să creadă că o invazie extraterestră este iminentă. În acest fel înălţarea la cer sau iluminarea este obligatorie pentru orice om. Doar extratereştrii pot salva oamenii luminii iar invazia lor se justifică cu acest argument. Iar pentru ceilalţi oameni, cei obişnuiţi, o forţă satanică se vă manifeste peste ei. În acest fel oamenii o să devină supuşi noilor conducători mondiali.

Până în prezent miliarde de dolari şi de yeni au fost cheltuiţi pentru a testa diverşi sateliţi în atmosfera superioară. Nu se ştie cu exactitate scopul acestor sateliţi însă proiectul Blue Beam poate să fie explicaţia necesară care să facă lumină.

Dar cum se vor proiecta aceste imagini pe cer? Pulverizarea atmosferei serveşte mai multor scopuri, pregătind “ecranul” din atmosfera superioară pentru ceea ce va urma. Real sau nu proiectul Blue Beam poate să fie pus la cale de o minte diabolică doar pentru a manipula omenirea încă o dată.
In concluzie,toate aceste sunete si imagini holografice care apar in diferite colturi ale planetei,putem afirma cu convingere,ca sunt teste ale Proiectului Blue Beam,proiect care in curand,trebuie pus in practica de oculta mondiala.Aşadar, trebuie să fim atenţi ceea ce auzim şi ce vedem, căci guvernul american ne oferă fie imagini false (holograme ale proiectului “Blue Beam”), fie sunete false (prin arma “vocea lui Dumnezeu”). Nu mai putem avea încredere nici în propriile noastre simţuri… De ce? Probabil că se pregăteşte terenul pentru o catastrofă şi o manipulare enormă la nivel planetar.

     Comentarii

 1. Vezi si filmele de propaganda in care ni se induce existenta unei Luni albastre, in anumite momente ale anului:
  1. Moonlighting (TV series), cu Bruce Willis, care luvra la o agentie de detectivi Blue Moon - interesanta asocierea "Moonlighting" cu "Blue Moon", adica lumina Lunii ar fi una albastra
  2. Tinkerbell and the lost treasure - Clopotica si comoara pierduta (desen animat) - in care se vorbeste despre Luna albastra, despre piatra albastra a Lunii, si despre cum se fabrica praful magic albastru de catre lumina Lunii (lumina ca o raza laser albastra)
  3. Strumfii, 1 si 2 - film artistic, combinat cu desene animate; in care strumfii , pitici de culoare albastra, sunt in posesia unei vraji care poate transforma culoare Lunii in albastru, si pot crea un portal energetic catre lumea oamenilor

  Asadar, manipularea exista in aceasta directie si, din cate se pare ,ce i mai vizati sunt copiii

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga.

Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete.
Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei.
Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis.
Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o.
Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi luat aceas…

HAARP- acum si in Romania!

Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani.
- Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla.
-Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.
    Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:)
Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".
 In urma cu cativa ani…

Apollonia Hirscher,femeia care a lasat o amprenta de nesters asupra Brasovului

Fiindca m-am nascut si traiesc in orasul de la poalele Tampei-Brasov,cred ca este o datorie morala fata de tine insati sa cunosti istoria orasului in care traiesti,si cum despre Brasov se spune ca este "oras de poveste si legenda",astazi vreau sa va fac cunostinta cu o femeie deosebita care a lasat o amprenta de nesters asupra Brasovului.

Aceasta femeie a trait intre anii 1482-1541 ,iar numele ei este Apollonia Hirscher, fiind soţia judelui Braşovului Lucas Hirscher .
S-a născut la Sibiu, într-o familie bogată de saşi, şi a venit să locuiască la Braşov atunci când s-a căsătorit.
A reuşit să strângă o avere mare alături de soţul ei din comerţ. Legenda spune că, deşi Lucas Hircher participa la negocieri şi semna contractele comerciale, Apollonia ar fi fost cea care l-ar fi sfătuit ce decizii să ia. La moartea soţului ei, în 1541, a preluat frâiele afacerilor ce se întindeau până în Austria şi în Turcia. Chiar dacă negoţul şi politica erau la acea vreme treburi aproape exclusi…