Treceți la conținutul principal

Adevarul despre Controlul planetar dorit de Iluminati



La cel mai înalt nivel, toate instituțiile politice, financiare și  mass-media sunt guvernate de Iluminați. Dar hai să facem un rezumat:  
a) Mai întâi trebuie să întemnițezi mintea umană într-o credință rigidă și un simț limitat al realității. Obții astfel turma. N-are prea mare importanță care sunt credințele, atâta timp cât ele sunt rigide și descurajează gândirea liberă și întrebările de bun-simț. Creștinismul, iudaismul, islamul, hinduismul și celelalte religii contribuie la înrobirea umană, în timp ce proclamă „adevăruri”diferite.   
b) Îi încurajezi pe cei care urmează aceste credințe rigide să le impună și celorlalți și să le facă viața foarte dificilă și neplăcută celor care nu se conformează.
c) Aduci aceste credințe în conflict, asigurându-te astfel de existența disensiunilor și de ușurința în controlul lor. În timp ce oamenii sunt preocupați să lupte pentru a-și impune credințele și opiniile asupra celorlalți, ei nu sesizează că Iluminații îi manipulează precum păpușarii. Oamenii sunt ca moliile care bâzâie în jurul luminii: fermecați de credința lor religioasă, de scorurile la fotbal, de ultimele episoade ale unei telenovele sau de prețul unei beri, așa încât nu observă adevăratele schimbări din jur, care îi surprind ca o lovitură de bici.

Piramide în piramide sau păpușa rusească

Iluminații au creat o structură piramidală pentru întreaga societate, care le permite să pună în aplicare un plan mondial, despre a cărui existență știu foarte puțini. Ea se aseamănă cu păpușile rusești plasate una în alta, cea mai mare cuprinzându-le pe toate. Iluminații au înlocuit păpușile cu piramide. Fiecare organizație de azi este o piramidă. Cei puțini, din vârf, știu ce reprezintă de fapt organizația și care sunt scopurile ei. Cu cât se coboară spre baza piramidei, și cu cât numărul celor care lucrează în acea organizație este mai mare, cu atât mai puțini sunt cei care cunosc planurile reale ale acesteia. Ei cunosc numai sarcinile zilnice pe care le au de îndeplinit, fără a avea habar de contribuția lor sau a celorlalți angajați din cadrul firmei. Cunoașterea este compartimentată astfel, încât fiecare știe un singur lucru. Aceste piramide mai mici, asemănătoare sucursalelor locale de bancă, intră în piramide din ce în ce mai mari, până când se ajunge la cea care le conține pe toate.

Același principiu se aplică corporațiilor transnaționale (cum ar fi cartelul petrolier), partidelor politice, societăților secrete. La nivel înalt, toate acestea, la care se adaugă imperiile mass-media și armata (NATO, de exemplu), sunt controlate de aceleași piramide și aceiași oameni aflați în vârful piramidei manipulării. În cele din urmă, avem de-a face cu o piramidă globală, care le cuprinde pe celelalte, „păpușa” cea mare, dacă vreți. În vârful acestei ierarhii se găsește elita Iluminaților, mai precis „cele mai pure” linii genealogice. Ei coordonează aceleași politici prin fire aparent separate, chiar „opuse”. Așa au obținut centralizarea globală în fiecare aspect al vieții: guvern, finanțe, afaceri, mass media, armată. Nicidecum accidental, ci prin planuri calculate la rece.

Jim Shaw, fost mason de gradul 33, dezvăluie „meșteșugul” în cartea sa, „Înșelăciunea mortală” (The Deadly Deception), Huntington House, 1988. El descrie cum masoneria se bazează pe aceleași piramide compartimentate. La bază sunt cele 3 grade cunoscute drept Gradele Albastre, de care cei mai mulți masoni nu trec niciodată, ca și de cele 33 de grade ale Ritului scoțian sau de cele 10 grade ale Ritului de York. Chiar cei care dețin cele mai înalte astfel de grade nu știu care sunt adevăratele scopuri, decât dacă fac parte dintre puținii aleși (liniile genealogice hibride). Shaw afirmă că a fost surprins atunci când un mason de gradul 33 i-a spus că urmează să „promoveze”, după care a părăsit templul pe o „altă ușă”.

Oficial, nu există un grad superior celui 33. Doar oficial. Nivelurile superioare ale societăților secrete sunt reprezentate și deci cunoscute numai de către cei aflați în vârful piramidei. Aceste grade ascunse sunt cuprinse de o piramidă și mai mare, care include toate societățile secrete și sunt oferite doar inițiaților de cea mai „pură” descendență hibridă. Dar, chiar și la acest nivel, cunoașterea este compartimentată. Cele 30 de societăți secrete cuprind milioane de membri în toată lumea, care cred că știu în ce sunt implicați. Dar, de fapt, numai puțini au idee de ceea ce se petrece, și mai puțini fiind cei care, de fapt, iau deciziile.

Albert Pike, decedat în 1891, a fost una dintre cele mai de seamă personaje ale masoneriei mondiale. Cele mai celebre titluri ale sale erau cel de Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33 și cel de Suprem Pontif al Masoneriei Universale. În cartea sa, „Morala și dogma”, scrisă pentru masonii cu grade superioare, el arată cum sunt induse în eroare nivelurile inferioare: „Gradele Albastre nu sunt decât curtea exterioară sau porticul Templului. Inițiatului îi sunt înfățișate o parte din simboluri, dar el este intenționat indus în eroare de false interpretări. Nu este cazul să le înțeleagă, ci doar să creadă că le înțelege... Adevărata lor semnificație este rezervată Adepților, Prinții Francmasoneriei.

Jim Shaw spune că există două categorii de francmasoni. Unii doar participă la întruniri și nu se obosesc să înțeleagă ritualul, iar ceilalți fac toată munca, dar se mulțumesc să citească fără să înțeleagă exact sensul cuvintelor. Mai există totuși un al treilea gen: cei puțini, care știu adevărul și care controlează de fapt masoneria, cunoscând ce ritualuri și inițieri trebuie făcute. Shaw confirmă, din proprie experiență, cum francmasonii își manipulează confrații în ocuparea unei funcții la serviciu. El povestește că directorul său de departament, un confrate mason, l-a sfătuit să candideze pentru un anume post. Shaw nu se simțea calificat pentru activitatea respectivă și credea că nu va trece de testul scris. Numai insistențele șefului său mason l-au convins. La examen, a văzut cu uimire că mai erau doar doi alți candidați pentru postul dorit. Subiectele de pe foaia lui erau foarte ușoare și le-a terminat repede, în timp ce celorlalți doi li se păreau grele și, prin urmare, n-au terminat testul la timp. Shaw a primit postul. De ce? Pentru că nu a dat același test ca ceilalți. Când a părăsit masoneria, lucrurile au luat o altă întorsătură. Șefii nu-l mai sprijineau, și asta în cel mai fericit caz...
Acesta este doar un exemplu al modului în care Iluminații și societatea lor secretă își așează oamenii în poziții-cheie. Este uimitor cât de ușor este să-ți duci la îndeplinire planurile atunci când oamenii tăi sunt în poziții-cheie de decizie și au puterea de a-i alege pe cei din poziții importante, aflați sub conducerea lor. De exemplu: îl controlezi pe șeful poliției care, la rândul lui, poate numi șefii subordonați de departament. Acesta introduce politica Iluminaților și-și alege subordonații importanți din rândul inițiaților din societatea secretă. Aceștia pot numi oameni în departamentele lor și aleg, evident, inițiați din societatea secretă. Și așa mai departe. De îndată ce controlezi omul din vârful organizației, piramida este construită. Guvernele sunt structurate și ele după același principiu.

Controlul maselor

Există două tehnici de manipulare în masă pe care oamenii trebuie să le înțeleagă dacă vor să vadă jocul pe care-l jucăm cu toții fără voia noastră. Pe una o numesc problemă→reacție→ soluție, iar pe cealaltă, abordarea în pași. Aceste tehnici sunt folosite de mii de ani pentru urgentarea planurilor și, împreună cu frica, rămân cele mai eficiente arme ale Iluminaților.
Prima tehnică funcționează astfel: știi că dacă propui deschis anularea libertăților de bază (începerea unui război sau centralizarea puterii), va exista o reacție publică. Atunci poți folosi programul problemă→reacție→soluție astfel: într-o primă etapă, creezi o problemă, cum ar fi atacarea unei țări de către alta, un colaps politic sau economic, ori o bombă teroristă... adică orice ar fi dispus publicul să creadă că necesită o soluție. Apoi prezinți „problemele” create în secret așa cum vrei tu ca oamenii să le perceapă. Găsești niște vinovați, țapi ispășitori, ca de exemplu Timothy McVeigh din Oklahoma, și țeși cadrul general al acestor evenimente, astfel încât să încurajezi oamenii să ceară „să se facă ceva”. Acestea sunt cuvintele pe care vrei să le auzi, deoarece îți permit să treci la etapa a treia: oferi în mod deschis soluții la problemele create chiar de tine.

Desigur că aceste soluții implică centralizarea puterii, eliminarea libertăților fundamentale sau a oficialilor și politicienilor care-ți stau în cale. Prin această tehnică, oamenii pot fi manipulați să ceară ceea ce în mod normal n-ar cere niciodată. Bomba de la Oklahoma din clădirea James P. Murrah din 19 aprilie 1995 a fost o problemă→reacție→soluție clasică. În cartea mea „Și adevărul vă va elibera”, am arătat cum McVeigh a fost victima unei înscenări puse la cale de forțe pe care nu le-a înțeles și cum un simplu amestec de îngrășământ, aflat într-o camionetă și aprins nu avea cum să producă asemenea pagube. Care au fost urmările acestui eveniment? Legi „antiterorism” care au trecut prin Congres fără contestare și au diminuat libertățile fundamentale ale americanilor. Nu împărtășesc opiniile politice ale lui McVeigh și ale patrioților creștini în general, decât în măsura în care ei dezvăluie câte ceva din planul de control global. Dar nu asta este ideea, ci stabilirea adevărului despre ceea ce s-a petrecut, indiferent de părerea și atitudinea celor implicați. Cred că aceasta se numește dreptate.

Cele mai eficiente scheme problemă→reacție→soluție din secolul XX au fost cele două războaie mondiale. Acestea au schimbat fața pământului și au dus la centralizarea masivă a puterii. Organizația Națiunilor Unite, precum și predecesoarea sa, Liga Națiunilor, au fost o creație a Iluminaților pe post de cal troian pentru guvernul mondial.

Mass-media își joacă rolul cu măiestrie în aceste scenarii de tip problemă→reacție→soluție. Ca proprietari ai marilor trusturi de presă, oameni precum Conrad Black din Hollinger Group, știu ce se petrece și-și folosesc ziarele pentru îndeplinirea planurilor Iluminaților. Redactorii cheie numiți de ei, ca și unii ziariști faimoși pot ști câte ceva. Dar cei mai mulți gazetari n-au nicio idee. Redactorii lor marionetă opresc de la publicare orice articol care ar contraveni intereselor Iluminaților, iar dacă vreun ziarist insistă să urmărească o poveste indezirabilă, se pomenește în scurt timp în căutarea unui alt loc de muncă.
Apropo, cei mai mulți dintre ei scriu din sursele oficiale. Ni se spune că surse de la Casa Albă sau din FBI afirmă cutare sau cutare lucru. Acesta este modul de transmitere prin mass-media a versiunii acelor evenimente pe care ei vor ca publicul să o știe. Aceste reportaje țin prima pagina a ziarelor și topul știrilor radio și TV din întreaga lume, iar ceea ce spun ei devine „normă”.
În săptămânile și lunile următoare, cercetătorii interesați de adevărul adevărat încep să sape. Ei găsesc dovezile care atestă că versiunea oficială a fost o minciună de la început până la sfârșit. Întrebarea este: rapoartele lor sunt vreodată făcute publice? Da, în broșuri și la posturi de radio cu buget infim și audiență pe măsură, față de banii și audiența imperiilor mass-media ale Iluminaților. Chiar și după ani de zile de când versiunea oficială a fost clar demontată, ea persistă în mintea publicului. Oprește pe oricine în Londra, New York, Cape Town, Sydney, oriunde în lume și întreabă-l ce s-a petrecut în Oklahoma, în Al Doilea Război Mondial sau în Kosovo. De fiecare dată vei primi versiunea oficială, deoarece este singurul lucru pe care l-au auzit.

Ruda apropiată a schemei problemă→reacție→soluție este abordarea în pași. Știi încotro vrei să-i îndrepți pe oameni, dar mai știi că, dacă le dai imaginea reală, vei întâmpina opoziție din partea lor. Deci te îndrepți într-acolo cu pași mărunți și prezinți fiecare aspect izolat și lipsit de legătură cu celelalte. Este ca o centralizare făcută picătură cu picătură. Această tehnică este folosită mai vizibil de către super-statul fascist cunoscut ca Uniunea Europeană. Dacă politicienii ar fi propus de la bun început o Europă centralizată, cu legi și monede comune, ar fi produs o adevărată revoltă. Oamenii și-ar fi amintit de lupta împotriva lui Hitler pentru a opri o dictatură europeană, fără nicio șansă de a fi acceptată. În schimb, Iluminații au oferit o zonă liberă de comerț și chiar s-au folosit de problemele create de războaiele mondiale pentru a încuraja cooperarea între țările europene. De îndată ce au oferit zona liberă de comerț, a început expansiunea puterii, până când a devenit dictatura politică și economică de astăzi.
La fel se petrece cu NAFTA (North American Free Trade Agreement) – Acordul de Comerț Liber Nord American) și APEC (Asia Pacific Economic Cooperation) – Cooperarea Economică din Asia și Pacific), „zona liberă” din Asia și Australia. Privind astăzi știrile din ziare și de la televizor, vedem că schemele problemă→reacție→soluție și abordarea în pași sunt aplicate zilnic. Un mod eficient de sesizare a acestei scamatorii este întrebarea: „Cine câștigă din faptul că eu cred această versiune a evenimentelor sau accept soluțiile și schimbările care-mi sunt oferite?” Răspunsul va fi aproape mereu același: cei care doresc centralizarea puterii și eliminarea libertăților mele fundamentale.

Credința oarbă

De mii de ani, religia a servit cel mai bine acestei structuri de control uman. Pe scurt, au fost create sisteme rigide de credință, care nu sunt contestate, și au fost impuse prin teamă, îndoctrinare, izolare și genocid al necredincioșilor. Au luptat unii împotriva celorlalți pentru dominația asupra minții umane, producând astfel plăcerea supremă a Iluminaților și ocazia acestora de a separa și domni timp de milenii.
Altă întrebare: Este posibil ca Iluminații, care își au originea în trecutul îndepărtat, cu mult înainte de crearea acestor religii, să aibă „norocul chior” să le apară un vehicul atât de potrivit pentru controlul uman? Sau este mai probabil ca aceste instituții de înrobire umană să fie create în mod special chiar de către ei, pentru a le continua planurile? Dar nici religia, nici economia sau politica nu reprezintă ele însele adevărata conspirație. Toate fac parte dintr-o vastă rețea de manipulare, menită să convingă masele să se încătușeze singure și să arunce cheia.
Iluminații lucrează prin fiecare sistem de credință: religios, politic, economic, rasial și cultural. Motivul este simplu: dacă vrei să obții rezultatul unui joc înainte de începerea lui, trebuie să controlezi toate părțile implicate în acel joc. Managerul unei echipe de fotbal nu poate dicta rezultatul dacă controlează doar o echipă. Dar dacă le controlează pe amândouă, poate decide scorul chiar înainte de începerea meciului. La fel stau lucrurile și cu Iluminații, mâna ascunsă din spatele evenimentelor care ne afectează lumea și viața de zi cu  zi. 
                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga. Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete. Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei. Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis. Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o. Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi lua

Intrebari legitime despre reincarnare

Nu voi relua in amanunt ideea reincarnarii,pentru ca despre acest fapt am mai scris detaliat in articolul "Reincarnarea -un adevar tinut sub cheie chiar de biserica". Astazi mi-am propus sa abordez ideea reincarnarii din perspectiva numeroaselor intrebari pe care multi dintre voi le aveti. 1)Cum se produce reincarnarea? Reincarnarea nu are loc imediat dupa ce murim si nu vom avea acelasi corp sau aceeasi identitate pe care am mai avut-o. Perioada intre moarte si reincarnare poate fi ,in functie de caz,scurta sau nu (in medie: cam 100-200 de ani). Spiritele inferioare revin mai repede decat cele mai "evoluate".. Important de retinut este ca nimeni nu poate "sari" peste acest lucru, reincarnarea este inevitabila (in cazul in care mai avem de invatat ceva sau in cazul in care mai avem de "platit" ceva).  Ne reintoarcem singuri? NU!Intotdeauna reintoarcerea se va face in grup,astfel incat "calatoria temporara" in planul fizic sa-s

HAARP- acum si in Romania!

  Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani. - Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla. -Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.     Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:) Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".  In urma cu cativ