Treceți la conținutul principal

Dedublarea astrala

Suntem mai mult decât un trup iar universul nu se limitează doar la realitatea fizică. Conform unor estimări, peste 50 de milioane de persoane au avut experiențe de proiectie în afara corpului fizic, acest număr impresionant sugerând că fiecare dintre noi poate să aibă acces la aceste experiente, cu destul de mare usurintă.Dedublarea astrala este un fenomen pe care toti il practicam in fiecare noapte, in mod inconstient.
Ai simtit acele tresariri bruste ale corpului fizic imediat dupa ce ai adormit? Acel fenomen este intalnit mai ales dupa o zi obositoare in care activitatea si stresul a consumat mai multa energie decat de obicei. Ce reprezinta acele trasariri bruste? In momentul in care corpul astral este deja liber de corpul fizic si intalneste un obstacol in lumea astrala, este nevoit sa se intoarca brusc in corpul fizic. Aceasta deoarece nu a avut inca timp sa se incarce cu energie. Dupa ce regenerarea energetica este realizata, aceste tresariri bruste dispar si calatoria astrala incepe.
Uneori, in timpul somnului, se produce un fenomen de “trezire in vis”. Acesta consta in faptul ca inca dormim, dar stim acest lucru, suntem constienti ca inca visam si suntem constienti de tot ce se petrece in acel vis. Aceasta este o forma de dedublare despre care o sa vorbim in capitolele urmatoare.
Dedublarea constienta, in stare de veghe, este insa cea mai spectaculoasa si fascinanta. Toti cei care au reusit sa se dedubleze macar o data au ramas cu o impresie de neuitat pentru toata viata.
Prima dedublare este de obicei de scurta durata si nu de putine ori se incheie brusc. Aceasta deoarece cel care experiementeaza ori nu stie cum sa faca revenirea in corpul fizic, ori se grabeste, ori se sperie de ceva.

 In astral, fiecare merge in nivelul vibrational caruia ii apartine. Lumea astrala are 3 nivele: inferior, mediu, superior. Accesul in fiecare dintre acestea se face pe baza vibratiei personale, in mod automat.

Sigur, o vibratie joasa te duce in astralul inferior unde gasesti creaturi si scene de cosmar. Si da, risti sa dai de belele.

O vibratie inalta te duce in astralul superior unde ai acces la tot ce poate fi mai inalt.

Majoritatea oamenilor merg in astralul mediu pentru ca vibratia lor este medie.

Lumea astrala functioneaza deci ca o oglinda a nivelului la care te situezi in lumea fizica. De aceea, daca vreti sa evitati astralul inferior cu atrocitatile lui, elevati-va vibratia si accesati lumea astrala numai cand ati indepartat orice paraziti din viata voastra si sunteti protejati de orice posibila intruziune.
                                                             


                                                              1. Etapa vibrațiilor

În acest punct, vibraţiile energetice ne străbat întregul corp. Senzaţii de bâzâit, huruit sau zumzăit, împreună cu stări ocazionale de ameţeală sau stări cataleptice (incapacitatea de a ne mişca), însoţesc adeseori aceste vibraţii. Variaţia şi intensitatea vibraţiilor şi a sunetelor raportate este infinită; acestea pot varia de la medii sau subtile până la intense sau surprinzătoare. În timpul fazei de vibrație conştiinţa noastră comută către corpul nostru subtil energetic. Vibraţiile şi sunetele (semnalele interioare) nu reprezintă evenimente fizice, aşa cum ar crede unii, ci recunoaşterea conştientă a corpului nostru energetic înzestrat cu o frecvenţă de vibrație a energiei mai mare, ce se separă de corpul nostru fizic (apare decalarea de fază faţă de acesta).

2. Etapa de separare

În momentul în care corpul subtil energetic se separă de corpul fizic, în general apare un sentiment distinct de plutire, de ridicare sau de rostogolire afară din trup. După ce separarea este completă, vibraţiile şi sunetele se diminuează rapid.

                                                                             
3. Etapa de explorare

Odată ce ne separăm şi existăm în mod independent de corpul nostru fizic, noi putem începe să explorăm lumea din planul subtil în care ne aflăm. Corpul nostru subtil energetic este adeseori experimentat de noi ca fiind un duplicat al corpului fizic ce este însă alcătuit dintr-o energie mai înaltă ca frecvenţă de vibraţie. Datorită structurii sale subtile, corpul nostru energetic este foarte receptiv la puterea gândului. Modalitățile de mişcare pe care le putem utiliza sunt complet nelimitate; putem merge, alerga, zbura, pluti. Pentru a menţine explorarea, este necesar să continuăm să ne focalizăm atenţia asupra noului mediu înconjurător şi al noului corp subtil energetic pe care le experimentăm.


                                                                            

4. Etapa de revenire

Revenirea (reintegrarea corpului subtil energetic în corpul fizic) apare în mod automat atunci când doar ne gândim la corpul fizic. Uneori, în timpul revenirii, integrarea celor două corpuri este însoţită de vibraţii temporare, ameţeală şi stare cataleptică. Aceste senzaţii se estompează rapid pe măsură ce ne reunificăm şi ne reacordăm cu trupul nostru fizic.

Patru paşi către succes

Primul pas către o experienţă de dedublare corporală conştientă încununată de succes este acela de a rămâne calmi din punct de vedere mental şi emoţional pe măsură ce începem să conştientizăm orice formă de modificare sau de comutare a conştiinţei noastre către altceva. Abilitatea noastră de a rămâne calmi este esenţială pentru atingerea şi menţinerea oricărui grad de control atunci când suntem dedublaţi. Senzaţiile iniţiale asociate experienţelor extracorporale pot fi surprinzătoare pentru un începător. Acest aspect este în special valabil în cazul în care suntem nepregătiţi pentru această experienţă. De multe ori, acest entuziasm este cauzat de senzaţiile şi sunetele intense ce pot să apară chiar înaintea şi în timpul separării. Unii oameni devin atât de entuziasmaţi sau uimiţi de aceste sunete şi senzaţii interioare, încât se gândesc imediat la corpul lor fizic. Aceasta determină o întoarcere instantanee în învelişul fizic. Cheia este să întâmpinăm cu bucurie senzaţiile şi sunetele neobişnuite dar să rămânem cât mai calmi posibil.

Al doilea pas este reprezentat de faptul de a ne însuși obiceiul autocontrolului. De fiecare dată când experimentăm orice senzaţii sau sunete asociate călătoriilor extracorporale, să începem imediat să încurajăm aceste senzaţii sau sunete să se expansioneze în întreaga noastră fiinţă. De exemplu, dacă experimentăm un bâzâit intens sau o senzaţie vibraţională aparte, să urmărim imediat să încurajăm acea senzaţie să se împrăştie în tot trupul nostru. Să ne focalizăm întreaga atenţie asupra savurării acestei noi şi înalte frecvenţe vibraţionale. Apoi, mental, să încurajăm senzaţiile de vibrație sau sunetele respective să ne pătrundă întreaga fiinţă.

Cel de-al treilea pas este reprezentat de acţiunea de a ne direcţiona pe noi înşine departe de corpul fizic. Aceasta poate fi realizată cu uşurinţă printr-un monolog mental interior care ne direcţionează şi ne menţine separaţi de corpul fizic. De exemplu, „Plutesc în sus, în sus…” sau „Devin din ce în ce mai uşor…” sau „Acum mă îndrept către camera de zi (sau curtea din spatele casei, sau orice altă locaţie ce este departe de corpul fizic)”. Orice sugestie care ne direcţionează şi ne separă de corpul fizic va fi eficientă. Trebuie să ne amintim să nu ne gândim sau să nu facem niciun fel de referire la corpul nostru fizic, sub nici o formă. Chiar şi gânduri aleatorii direcţionate spre corpul fizic pot provoca o revenire rapidă în acesta.

Cel de-al patrulea pas este acela de a ne menţine întreaga focalizare departe de corpul fizic. Cea mai uşoară modalitate de a face aceasta este să uităm temporar de corpul nostru fizic şi să devenim foarte interesaţi de noua lume pe care o experimentăm. Succesul şi durata experienţei noastre extracorporale vor depinde în întregime de capacitatea noastră de focalizare a atenţiei. Gândurile sau sentimentele legate de corpul nostru fizic ne vor aduce imediat înapoi în acesta.

Trebuie să ne amintim mereu că suntem fiinţe puternice, energetice, care locuim temporar într-un vehicul sau corp fizic. Abilitatea noastră de a ne controla experienţele extracorporale reprezintă o parte naturală a dezvoltării noastre personale. Fiecare experienţă reprezintă o aventură interesantă pentru a descoperi lucruri noi.
În realitate, noi ne explorăm şi ne redescoperim propria identitate şi propriul cămin.



                                                                         








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga. Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete. Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei. Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis. Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o. Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi lua

Intrebari legitime despre reincarnare

Nu voi relua in amanunt ideea reincarnarii,pentru ca despre acest fapt am mai scris detaliat in articolul "Reincarnarea -un adevar tinut sub cheie chiar de biserica". Astazi mi-am propus sa abordez ideea reincarnarii din perspectiva numeroaselor intrebari pe care multi dintre voi le aveti. 1)Cum se produce reincarnarea? Reincarnarea nu are loc imediat dupa ce murim si nu vom avea acelasi corp sau aceeasi identitate pe care am mai avut-o. Perioada intre moarte si reincarnare poate fi ,in functie de caz,scurta sau nu (in medie: cam 100-200 de ani). Spiritele inferioare revin mai repede decat cele mai "evoluate".. Important de retinut este ca nimeni nu poate "sari" peste acest lucru, reincarnarea este inevitabila (in cazul in care mai avem de invatat ceva sau in cazul in care mai avem de "platit" ceva).  Ne reintoarcem singuri? NU!Intotdeauna reintoarcerea se va face in grup,astfel incat "calatoria temporara" in planul fizic sa-s

HAARP- acum si in Romania!

  Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani. - Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla. -Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.     Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:) Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".  In urma cu cativ