Treceți la conținutul principal

Asasinarea economica a Greciei este primul pas al ocultei mondialeAs vrea sa incep acest articol,in contextul evenimentelor prin care trece Grecia,folosind o povestioara cu talc.Poate ca o stiti,dar chiar si asa,consider ca povestioara despre care voi vorbi,ne va ajuta sa intelegem de ce nu trebuie sa ne grabim in a arunca cuvinte critice la adresa Greciei,ba dimpotriva;s-o intelegem si sa-i fim alaturi,pentru ca ceea ce se intampla este dovada asasinarii economice a unei tari care din punct de vedere politic si istoric,este leaganul democratiei.
Intreaga Europa trebuie sa stie ca acum este randul grecilor, dar apoi urmeaza randul fiecarei natiuni ,iar daca acum,Grecia cade,va fi creat un precedent din care bancherii-camatari  vor invata ca TOTUL ESTE POSIBIL,chiar sa ne faca sclavi, pe banii si munca noastra.
Am citit  si auzit diferite pareri in privinta situatiei prin care trece Grecia,din pacate,unii au exprimat acest gen de parere:”Nu ma intereseaza,lasa-i sa suporte consecintele”!Eu zic ca inainte de a judeca,sa incercam sa intelegem toate motivele ce stau la baza asasinarii economice a Greciei,nefiind ignoranti asemeni personajelor din povestioara pe care o voi relata in continuare:

“Privind prin gaura din perete,un șoricel văzu pe fermier și pe soția sa desfăcând un pachet: 
”Oare ce se află acolo?” se întrebă șoricelul. A fost îngrozit să vadă că în pachet era o capcană pentru șoareci. 
 Întorcându-se la fermă, șoricelul dădu de veste tuturor despre ceea ce văzuse.
-  Este o capcană pentru șoricei în casă! Este o capcană pentru șoricei în casă! 
 Găina a cloncănit, și-a ridicat capul și a spus: "Domnule șoarece, îți pot spune doar atât: înțeleg că este o problemă gravă pentru dumneata, dar nu are nici o consecință asupra mea. Nu pot fi deranjată de această informație".
Apoi șoricelul se duse la porc și îi spuse: "Este o capcană pentru șoricei în casă!"
 Porcul a fost impresionat, dar a răspuns: "Regret domnule șoarece, nu pot face nimic, poate doar să mă rog pentru tine. Poți să  fii sigur că ești în rugăciunile mele viitoare."
 Șoricelul s-a dus apoi la vacă și i-a spus și ei: "Este o capcană pentru șoricei în casă!"
 Vaca i-a răspuns: "Wow, domnule șoricel, îmi pare rău pentru tine, dar în ceea ce mă privește pe mine această capcană nu mă poate răni în nici un fel."
În cele din urmă, șoricelul s-a întors în casă foarte deznădăjduit și s-a decis să înfrunte de unul singur capcana. În acea noapte s-a auzit un sunet care vestea că ceva fusese prins în capcană. Soția fermierului se grăbi să vadă despre ce este vorba, dar din cauza întunericului nu a văzut că în capcană era coada unui șarpe mare și veninos. Așa că acesta o mușcase. Fermierul se grăbi cu soția sa la spital, apoi o aduse acasă cu febră mare.
Toata lumea știe că un bun remediu împotriva febrei este supa de pui, așa că fermierul se duse și sacrifică găina. Cu toate acestea, starea soției sale se înrăutățea. Prietenii și vecinii veniseră să stea cu ea, iar ca sa îi poată hrăni fermierul tăie și porcul. Soția fermierului nu se însănătoși și în cele din urmă a murit. La înmormântare au venit atât de multe persoane încât fermierul a sacrificat și vaca pentru a-i hrăni pe toți. Șoricelul privea acum prin gaura din perete cu multă tristețe...

Morala: Toti traim intre oameni in aceasta lume, cu bune si cu rele,iar uneori,asa cum se intampla acum,soricelul (Grecia) alearga incoace si-ncolo in speranta ca cineva il va crede. Practic,Greciei i s-a pus o capcana pe care a si sesizat-o,din acest motiv Grecia nu a acceptat conditiile impuse de elita care domina
bancile si centrele de decizie politica ale Uniunii Europene, cu alte cuvinte, "Grecia nu a muscat momeala".

Am auzit si citit nenumarate pareri despre situatia Greciei,care mai de care mai moraliste si plina de incarcatura civica: "Asa le trebuie daca nu le place sa munceasca".
Pe bune,de ce va legati de acest artificiu murdar,scornit de presa la indemnul ocultei mondiale?
Grecii muncesc responsabil,la fel ca oricare alt cetatean al oricarei tari.De exemplu,romanii muncesc intr-un fel,germanii in alt fel (si stim cat de perfectionisti sunt germanii).dar asta nu ne da dreptul de a spune ca romanii sau grecii sunt lenesi,decat daca perceptia noastra a fost influentata de media,despre care stim foarte bine,cine o controleaza.
"Lenea" grecilor este doar propaganda pentru ca organismele financiare sa aiba justificata acţiunea,iar imaginea Greciei sa fie discreditata,ceea ce din pacate,vad ca functioneaza.

Grecii nu sunt lenesi cum spune mass media!!  
Dimpotriva,lucreaza mai multe ore ca germanu',francezu',englezu'....si sa nu mai vorbim de cateva luni de canicula vara...chiar as fi curios sa vad cum rezista nordistii Europei sa lucreze pe canicula.
  Ideea este ca oculta mondiala are un plan in privinta Greciei,si cum Grecia nu a muscat momeala,s-a dorit discreditarea si ingenuncherea ei,dandu-se startul primului pas:"Asasinarea economica!"

                                                                   
  
Nu degeaba premierul Tsipras intr-o scrisoare deschisă adresata cancelarului german,a spus:
“Partidul meu, și eu personal, ne opunem cu înverșunare acordului de împrumut , nu pentru că voi, germanii, nu ne-aţi dat destui bani, ci, din contra, pentru că ne-aţi oferit prea mult, mult prea mult decât ar fi trebuit să primim, iar guvernul nostru a acceptat mai mult decât avea dreptul. Bani pe care, în nici într-un caz nu-i ajută pe greci, căci îi aruncă în gaura neagră a unei datorii nesustenabile, astfel încât datoria publică a Greciei a crescut şi mai mult.“
                                                                                    


Credeti ca premierul Tsipras nu are dreptate?
Eu zic ca da,pentru ca daca analizezi datoria altor tari,si starea lor economico-financiara,este imposibil sa nu-ti pui serioase semne de intrebare in privinta atacului economic in privinta Greciei.
Si fiindca vorbeam de datorii,haideti sa vedem care este datoria Greciei si a altor tari care se scalda in aceeasi apa.


Datoria Greciei este de 367 milioane de dolari,Grecia fiind datoare in cea mai mare parte,catre alte economii europene.
Datoria Irlandei:865 miliarde de dolari ,datorie catre alte economii europene.
Spania si Italia : cate 1000 milarde de dolari fiecare.Catre cine? In principal catre Franta,Marea Britanie si Germania.
Datoria Spaniei catre Italia:41 miliarde de dolari.
Si vorbim doar despre cateva tari din Europa,luate asa...aleatoriu.
Sa nu mai vorbim de SUA a carei datorie este inimaginabil de mare(12 trilioane de dolari catre China),o datorie pe care statul american nu o poate plati indiferent de eforturile pe care le-ar depune.

                                                                               


 Este adevarat ca unii,deloc putini,se vor intreba:"Ce a facut Grecia cu banii pe care FMI i-a alocat?"
Ei bine,cele 240 de bilioane pompate dupa 2010 ''pt a salva Grecia" au salvat in realitate doar banci occidentale, pentru ca doar 8% din acesti bani au ajuns in economia greaca.

In 2010 și apoi 2012 Troika (adica Banca central Europeana, FMI și UE) au împrumutat Greciei 252 miliarde de euro. Dintre acestea, 34 de miliarde au mers catre diverse plati menite sa convinga creditorii sa accepte restructurarea datoriilor în 2012. Alte 48 de miliarde au fost folositi pentru recapitalizarea bancilor grecesti, iar 149 miliarde au fost utilizati pentru a plati datoriile originale si dobanzile la acestea. Mai putin de 10% din bani au ajuns la cetatenii greci. Majoritatea banilor s-au dus, așadar, catre bancile straine, în special franceze, germane, care au împrumutat nesabuit în goana lor după profituri.
Cine detine azi cea mai mare datorie a Greciei? Nu o mai detin bancile private, ci statele, în special Franta si Germania. Cu alte cuvinte, banii împrumutati grecilor de catre Germania si Franta au mers catre bancile germane si franceze. În plus,Grecia nu sta deloc mai bine la capitolul datorie publica – din contra, azi datoria statului grec reprezintă 175% din PIB, mai mult decat era în 2009, (129%).
Trebuie s-o spunem clar: aproape nimic din marea cantitate de bani împrumutata Greciei nu a mers de fapt la greci. A fost folosita pentru a plati creditorii din sectorul privat, inclusiv bancile germane si franceze."


   Si sa nu crezi ca totul este o conspiratie???!!!
                                                                        
                                                                  


In concluzie,Grecia este prima tara pe care oculta mondiala o asasineaza economic in vazul intregii lumi,iar ceea ce este trist este ca in loc sa fim alaturi de semenii nostri,cadem victime ideologiei ocultei mondiale ,inghitind tot ceea ce se doreste, fara ca noi sa verificam,sa ne informam in prealabil.

Imi place ceea ce descrie o romanca in privinta solidaritatii si umanitatii de care poporul elen da dovada:

Locuiesc de 8 ani in Grecia, iar ceea ce vad de duminica (momentul in care s-a anuntat ca bancile vor fi inchise pana pe 7 iulie) imi umple sufletul de bucurie. Inca mai exista umanitate si solidaritate. Voi puncta mai jos ceea ce nu se vede si nu este promovat la televizor. Este pur opinia si experienta mea personala.
· Companiile de telefonie au oferit minute si internet gratuit pana le 7 iulie (poate e doar un instrument de marketing, dar au oferit ceva)
· Un lant de brutarii ofera paine gratuit pentru pensionari, someri si familii numeroase.
· Transport gratuit in toata Atena pana pe 7 iulie
· Autostrazile vor fi gratuite in weekend
· 50% reducere la transportul feroviar
· Utilitatile nu se platesc
· Langa compania care lucrez exista 3 banci si vad in fiecare zi cozi la ATM, dar nu vad sa se certe sau sa existe tensiuni
Pentru ca am primit cateva mesaje de genu “sa se invete minte si grecii, sa nu mai leneveasca, sa puna mana sa munceasca” as vrea sa subliniez faptul ca in jurul meu vad solidaritate si omenie si ar trebui sa ne gandim de 5 ori inainte de a ridica piatra pentru a o arunca in alții.

 In incheiere,as vrea sa ne amintim de povestea soricelului,iar morala din care invatam o lectie pretioasa in contextul asasinarii economice a Greciei,este aceasta:Atunci cand auzi ca cineva are o problema,si crezi ca nu te priveste,adu-ti aminte ca daca unul dintre noi este amenintat,noi toti suntem in pericol!Comentarii

  1. Grecia e prima tara asasinata economic? Ce mai are Romania care sa-i apartina? NIMIC! Romania a fost spoliata fara ca cineva sa observe: strainilor nu le-a pasat iar romanii erau ocupati cu pupatul de moaste ori dansul pinguinului. Tot respectul pentru greci!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce sper sa va atraga.

Cine suntem? De unde venim? Sunt intrebari clasice dar profunde ce se afla in mintea si pe buzele miliardelor de oameni ai acestei planete.
Unii sunt de parere ca insasi existenta noastra se datoreaza hazardului si evolutiei.
Altii,cred ca Dumnezeu ne-a creat,insa datorita pacatului Adamic,astazi experimentam suferinta ca si consecinta a pacatului pe care primii nostri parinti umani,Adam si Eva,l-au comis.
Insa,un numar impresionant de oameni,cred cu convingere ca existenta noastra este rezultatul deciziei noastre:"cand am venit pe acest Pamant,am ales",cu alte cuvinte,am ales sa ne reincarnam intr-un corp carnal,pentru a experimenta,a invata,a evolua traind intr-un mod mai intelept si luand decizii mai intelepte decat in viata anterioara pe care am trait-o.
Bine,vor spune unii,"dar eu nu-mi amintesc sa fi luat aceas…

Vampirii energetici-Cum poti recunoaste un vampir energetic?

Astazi ,mi-am propus sa vorbesc despre un "atac invizibil" pe care il simtim fiecare dintre noi,atac care poate veni din partea unui coleg de serviciu,a unei vecine,a unui prieten,sau a unei rude apropiate.
Acest atac,de obicei nu este facut in mod voit deoarece persoana nu realizeaza ca este un "vampir energetic" si cat rau poate face altora.
 De exemplu,in cazul meu,la locul de munca am o persoana care doar prin simpla prezenta,exprimarea nemultumirilor zilnice,spiritul de victimizare,reuseste sa te faca sa te simti "golit de energie".Aceasta persoana este un vampir energetic!
 Acum nu va imaginati ca vampirul energetic este un fel de vampir asemeni vampirilor pe care ii vedem in filme,nu,denumirea de vampir energetic se aplica acelor persoane care se hranesc cu energia ta.
 Acesti oameni sunt practic nesatui atat material,cat si emotional.
Indiferent cata atentie,timp,sau bani le dai,mai vor inca ceva in plus.Daca incerci sa-i faci sa se simta bine,se…

HAARP- acum si in Romania!

Astazi,mi-am propus sa scriu  despre  HAARP, desi as fi vrut sa scriu despre proiectul Blue Beam sau experimentul Philadelphia.De ce am ales sa vorbesc despre HAARP?Aflandu-ma in mijlocul de transport in comun,fara sa vreau am auzit o discutie interesanta intre doua doamne,trecute de 50 de ani.
- Eu cred ca astia fac experimente cu natura,ceva se intampla.
-Sa stii...cred ca si inundatiile astea sunt rezultatul experimentelor,am trait atatia ani si n-am vazut niciodata asa ceva.
    Recunosc ca discutia lor incepuse sa-mi placa,cu atat mai mult ca,imi petrec foarte timp timp,citind si documentandu-ma despre tehnologia militara HAARP,pacat ca a trebuit sa cobor:)
Oamenii,indiferent de mediul social,nivelul de educatie si instruire,zona unde se afla,inteleg foarte bine ca ceva se intampla cu mediul din jurul lor,insa foarte putini sunt dispusi sa se informeze,poate si pentru faptul ca la un moment dat,te izbesti de ceea ce numim:"Teoria Conspiratiei".
 In urma cu cativa ani…