1 Octombrie! Ce anume ascund puterile lumii?


De cateva zile,internetul pare sa fi explodat in privinta avertismentelor privitoare la un dezastru ce ar putea avea loc in intervalul 1,2 Octombrie2013.
Sunt ape inca tulburi pe plan international, iar marile puteri ale lumii ar da semne ca se pregatesc de un dezastru de amploare. Potrivit site-ului ultimatesurvival.net, FEMA – Agentia Nationala pentru Situatii de Urgenta din SUA a comandat alimente ce pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp, in valoare de 14,2 milioane de dolari, care vor fi introduse în buncărele de salvare. Mancarea, in special conserve, trebuie sa fie livrata inainte de 1 octombrie 2013.  Aceste acțiuni sunt fără precedent și conform organizării agenției, numai atunci când un potențial dezastru se anunță, FEMA are obligația să deschidă procedura de achiziționare de alimente neperisabile și apă.
Tot FEMA a ordonat si aducerea unei rezerve uriasa de apa plata, ce trebuie livrata tot inainte de 1 octombrie. Mai mult, in fiecare zi incepand cu data de 25  septembrie si pana pe 2 octombrie au loc verificari si testari ale sistemelor de comunicatii.    In armata SUA nu vor fi date permisii si nu vor fi autorizate plecarile din bazele militare in intervalul 28 septembrie - 5 noiembrie.
Unitatile Garzii Nationale trebuie sa duca la bun sfarsit antrenamentele in ceea ce priveste "controlul revoltelor", pana pe data de 30 septembrie, cu o zi inainte de data fatidica de 1 octombrie.


Pe de alta parte, in Rusia se intampla lucruri asemanatoare. Ministerul de Interne din Rusia isi pregateste oamenii pentru a “manageria situatia in cazul unui dezastru major”.
Un alt detaliu important,este faptul ca intre SUA si Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele parti se angajau sa faca “schimb de experti in cazul unor dezastre de amploare“.

Dar despre ce dezastru este vorba? Nu se poate preciza cu exactitate ceea ce se va petrece în jurul datei de 1 octombrie 2013, dar se pare că lucrurile devin din ce în ce mai serioase. În mod normal nu ar avea ce să se întâmple încât întreaga planetă să fie afectată.
Există voci care susțin că este vorba despre cometa ISON, care în ziua de 1 octombrie va trece pe lângă Marte și după care se va îndrepta spre Terra. De asemenea, povestea Siria ar fi numai de fațadă, pentru distragerea atenției opiniei publice de la impactul viitor al cometei ISON cu planeta noastră.
                                                                          
Chiar dacă această ipoteza pare greu de digerat, specialiștii din întreaga lume sunt de părere că această cometă numită ISON are un comportament ciudat, așa cum nu s-a mai înregistrat până în prezent. 

Daca toata povestea asta cu 1Octombrie,cometa ISON,FEMA, pentru unii,pare o coincidenta fortata,
cum se face ca NASA a lansat pe site-ul oficial,un mesaj alarmist care confirma faptul ca omenirea se apropie de o catastrofa?
Administratorul Agenţiei Aerospaţiale le-a cerut angajaţilor să-şi pregătească familiile pentru un dezastru natural. De-aici, până la cuvântul apocalipsă, nu a mai fost decât un pas.

"Gândiţi-vă la dezastrele naturale care s-ar putea produce în zonele voastre. Gândiţi-vă la atacuri, precum cel de la 11 septembrie 2001"

Ordinul şefului de la NASA e pe cât de limpede, pe atât de înspăimântător.

"Puneţi la punct un plan de pregătire a familiei în casă. Pregătiţi o trusă de salvare!"

Înregistrarea video a fost postată pe site-ul NASA, iar angajaţii ar fi fost înştiinţaţi prin e-mail de existenţa ei. Un alt filmuleţ le explică angajaţilor ce trebuie să facă.

"Acasă, să aveţi rezerve pentru 7 zile de apă îmbuteliată, mâncare uşor de preparat şi alte lucruri esenţiale ce pot fi folosite în timpul unor întreruperi prelungite a utilităţilor şi serviciilor."
Cei de la NASA au explicat că au luat această decizie după ce, luna trecută, un exerciţiu la scară naţională a arătat că Agenţia nu e pregătită pentru dezastre. Pe internet însă, mulţi îmbrăţişează teoria că NASA ascunde venirea unei catastrofe. 
"Maşina dumneavoastră trebuie să aibă în permanenţă combustibil minimum jumătate din rezervor. Trusa de urgenţă portabilă trebuie să conţină pături, jucării pentru copil, multă apă îmbuteliată şi hrană rece"
  
Ce va fi..ramane de vazut!Vreau sa cred ca totul este doar o poveste tesuta in mod alarmist pentru un anumit scop,pentru ca la fel de bine s-a vorbit si despre anul 2000,2012,si uite ca suntem bine mersi,in anul 2013:)
Dar,mai exista si povestea aceea cu ciobanasul care tot striga lupul,astfel ca atunci cand lupul chiar a venit,nimeni nu l-a crezut,asa ca ar fi o dovada de intelepciune practica sa aplicam macar masura minima:
o trusa medicala de prim ajutor,medicamente,hrana(conserve),lanterna,baterii,acte,apa plata
(toate acestea sa fie la indemana,puse intr-o cutie,special destinata situatiilor de urgenta)
Speram ca toata aceasta agitatie,sa fie doar o alarma falsa,asa cum de altfel a mai fost.Daca totul este adevarat..nu stim,important este,asa cum obisnuiesc sa spun mereu,acest adevar:
"Traieste ziua ca si cum ar fi ultima,pentru ca intr-o zi,chiar asa va fi!"


   
Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Vampirii energetici-Cum poti recunoaste un vampir energetic?

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de biserica

HAARP- acum si in Romania!